2777
2789
عزیزم سه چیزی بهت بگم من دیروز خیلی از دست مادرشوهرم ناراحت شدم همشون خونه ما دعوت بودن از صبح بع ...

خب مگه مهمون نبودن خونتون؟خب چه اشکالی داره خواهرشوهرت واسه نهار نمونده نهارش رو برده باهاش چرا من چیز بدی نمیبینم  

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هرچقدرم بحث کنی بعضی مردا اینقدر غرور دارن درباره خانوادشون که اصلا کوتاه نمیان. بیشتر اعصاب خودتو خورد میکنی.فرض کن اصلا وجود ندا رن

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

اوايل ازدواجمون همش هردفعه ميرفتيم خونشون ميگفتن چرا نميري سركار،برو سركار،يعني هردفعه ميرفتيم اينو ميگفتن تا جايي كه شوهرم خودش اعصابش خورد شد و بهش گفت به خودش مربوطه بخواد بره ميره و بعدش خواهرشوهرم گفت خودم خواستگاري كردم كه لعنت بر خودم و اين حرفا

خب مگه مهمون نبودن خونتون؟خب چه اشکالی داره خواهرشوهرت واسه نهار نمونده نهارش رو برده باهاش چرا من چ ...

درسته ولی مادرشوهر باید به عروس خانوم میگفت اگه میشه لطف کن یه مقدار غذا بکش دخترم با خودش ببره چون مثلا اگه نخورده بره منم از گلوم پایین نمیره نه اینکه خودش پاشه بره سر غذا بدون اجازه زشته

منم از خانواده شوهرم متنفرم ...همه کاراشونو ب شوهرم میگن ک انجام بده براشون جایی بخوان برن دکتری با حتی مسافرت ...باهاشون یجا زندگی میکنم ..و الان یه مدته ک اصلااا تحویلشون نمی‌گیرم ..اصلا نمیتونم ی نفرت خاصی دارم ...واسه اینه ک شوهرم خیلی بهشون توجه میکنه ..وحتی بیشتر از من ...الآنم بحث و دعوا داشتیم شوهرم می‌گفت چرا نمیری با ابجیام نمیشینی یا با مادرم ...قبلنا میرفتی الان تازگیا همش بالایی 

ولی من اصلا خوشم نمیاد ازشون خیلی پررو شدن 

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!

يه بار اوايل ازدواجمون شوهرم رفته بود يه كيسه هويج از خونه خواهرشوهرم اورده بود،كارش خيلي اشتباه بود كه بدون اجازه اونا آورده بود و من اصلاً خبر نداشتم اين كار رو كرده،بعد خواهرشوهرم پيام داد كه تو و زنت دزدين و و به شوهرم گفته بود كي ميشه اون روز رو ببينم كه مثل داييت كه زنش رو طلاق داد تو هم اون روز رو ببينم و تو سرت بزني و پشيمون باشي و طلاق بگيرين و سگه بخوره هويجارو بهتره تا زنت و خسروت بخورن و خيلي چيزاي ديگه كه الان يادم نبس

يه بار اوايل ازدواجمون شوهرم رفته بود يه كيسه هويج از خونه خواهرشوهرم اورده بود،كارش خيلي اشتباه بود ...

خب پس شمام حق داری دلت نیاد کوفتم بهشون بدی اینکه غذاس

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

قبلنا هرچي ميرفتيم مادرشوهرم و خواهرشوهرم اذيتم ميكردن و همش زخم زبون و خرفاي بد ميزدن مثلاً خواهرشوهرم ميگفت تو بايد شوهرتو خيلي دوست داسته باشي كه بچت به ما بره كه خوشگل باشه و مثل شما نباشه،يا ميرفتيم خونشون به مامان ميگفت چرا چايي براشون ميبري ديگه حرأت نداري چايي ببري و يا اينكه نهار خونشون ميرفتيم خودشون مينشستن و همش ظرف برام مياوردن و يه عالمه ظرف بايد ميشستم و خودش ميرفت سر گوشيش

يه بار رفته بوديم مهموني عيد كه دختر خواهرشوهرم كه٨سالشه اومد بهم گفت زن دايي من ميدونم بچه چجوري درست ميشه و بعد شوهرم فهميد و به مامانش گفت كه ببين بچت چي ميگه و بعد كه اومديم خونه خواهرشوهرم زنگ زد بهم كه دخترم از گوشي تو اين چيزارو ديده كه ميگه و دگه نميزارم بياد پيشت و كي ميشه بري از دستت راحت شيم و به برادرم ميگم طلاقتو بده و بعد به شوهرم پيام داده بود خاك تو سرت با اين زن گرفتنت و زنت يه سال بزرگتر از خودته و و مادرش دخترشو ولش كرده رفته دنبال كارش(مامانم معلمه)

و...

يه بار اوايل ازدواجمون شوهرم رفته بود يه كيسه هويج از خونه خواهرشوهرم اورده بود،كارش خيلي اشتباه بود ...

وای چه بیشعور من از خدامه داداشم بیاد خونمون هرچی دلش میخواد بخوره و ببره آخه هویج ارزشش رو داره؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
غذاهه قضیه یکی دیگه بود😁😁😁😁

پستا رو قاطی کردم 😂😂😂

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
وای چه بیشعور من از خدامه داداشم بیاد خونمون هرچی دلش میخواد بخوره و ببره آخه هویج ارزشش رو داره؟

چقد گدا صفته مَردم جونشونم برا داداشون میدن این بدبخت برا 2 کیلو هویج داداششو دزد کرده😭😭😭من کاش داداشم زنده بود کلیه هامم درمیاورد میبرد چیزی نمیکفتم😔😔😔😔

قبلنا هرچي ميرفتيم مادرشوهرم و خواهرشوهرم اذيتم ميكردن و همش زخم زبون و خرفاي بد ميزدن مثلاً خواهرشو ...

مامانت معلمه پس چرا با همچین خانواده ای وصلت کردی اولش پیش خودم گفتم حتما توی یه خانواده ضعیف بزرگ شدی که تن به همچین از دواجی دادی، مقصر خودتی که از اول به همچین کسی بله دادی

آخه 14 تا سکه اونم عندالاستتاعه چرا قبول کردی مگه رو دست مامانت مونده بودی خب معلومه که پُر رو میشن