2777
2789

سلام مامانهای گل،من یک پسر ۴ساله دارم و خیلی دوست دارم باهاش اصولی یه سری اموزشها رو کار کنم مثلا خیلی به انگلیسی علاقه دارم و دایره لغاتش خوبه اما برای پیشرفتش نمیدونم از کدوم برنامه یا کتابها استفاده کنم،این اپلیکشن پاپیتا رو شنیدین چطوره؟برای اموزشهای دیگه چی پیشنهاد میدین.اصلا از برنامه های اموزشی و بازیهایی که با بچه هاتون دارین اینجا بگید از تجارب هم استفاده کنیم.ممنون میشم😍راستی اگه برنامه غذایی خاصی هم برای افزایش قد و وزن سراغ دارید لطفا اون هم بگید🤩🤩🤩

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زبان من اولین بار از پیج دکتر امینی کارتون سفارش دادم و بعد دیگه دستم اومد و دانلود کردم

در مورد آموزش هم یه مربی خلاقیت هفته ای یک جلسه میاد خونه برای پسرم و یه متد خاص داره برای اموزش و البته یه سری کتاب هم باهاش کار میکنه

راستش همیشه تو ذهنمه یه تاپیک بزنم برای مامانها اموزشهاشو کتابهاشو و کلا بازیهای فکری و چیزهایی که گرفتم که راضی یا ناراضی بودم بگم و اونا هم بگن تا همه استفاده کنیم ولی همتم نشده هنوز

برای زبان من اولین بار از پیج دکتر امینی کارتون سفارش دادم و بعد دیگه دستم اومد و دانلود کردم در مو ...

خوب عزیزم اگه زحمتت نیست یه مقدار همینجا توضیح میدی برامون خدا خیرت بده،کارتونهای زبان اصلی برای اموزش بچه ها هم خوبه.چطور متوجه معنی کلمات میشن😊برام سواله گفتم ازتون بپرسم منم دانلود کنم براش

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

من این رو فهمیدم خواب به موقع و به اندازه باعث میشه اشتهای کودک هم بهتر شه تو این چند وقت که پسرم رو زودتر میخوابونم و صبح ها زودتر بیدار میشه بیشتر گرسنه میشه و بهتر از قبل میخوره.فقط مشکل اینه برای عصرانه پسرم فرنی شله زرد دوست نداره بیشتر حلوا دوست داره که اونم کارش زیاده و نمیتونم مدام درستش کنم چیا به ذهنتون میرسه.خلاصه هرچی در مورد بچه ها اطلاعات دارین دریغ نکنید خدا خیرتون بده🤩

برای زبان من اولین بار از پیج دکتر امینی کارتون سفارش دادم و بعد دیگه دستم اومد و دانلود کردم در مو ...

میشه بپرسم مربی خلاقیت چه چیزایی اموزش میده چقدر هزینش هست؟!

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
خوب عزیزم اگه زحمتت نیست یه مقدار همینجا توضیح میدی برامون خدا خیرت بده

کتابهایی که کار کرده سری کتابهای حواستو جمع کن بوده ۱۲ جلد اولش رو

کتاب "همه کودکان میتوانند یاد بگیرند" که به جز تمرینهاش خیلی از اموزشهای تقویت حافظه رو تو این کتاب توضیح داده

چهار جلد کتاب پیچ در پیچ که ماز هست

و ۱۲ جلد کتاب زنگ شادی

رو الگو سازی خیلی کار کردن چون خود پسرم هم خیلی علاقه داشت معمولا با بازی نخ و مهره اش اینکارو میکردن

یه سری تمرین حرکتی مثل جفت پا پریدن لی لی زدن توپ به یه نقزا روبه رو یا پایین یا بالا و گرفتن

شمارش که مرتب زیاد شد تا به ۱۰۰ رسید

شمارش برعکس مثلا از ۱۰ به ۱ و بعدش از ۲۰ به ۱

برعکس کردن ترتیب کلمات از دو کلمه شروع بشه و کم گم تعداد کلمات زیاد بشه تا ۵ کلمه 

و یه سری کارت و اینا هم داره که راجع به دسته بندیهای مختلف مثل حیوانات اهلی وحشی حشرات لباسها مشاعل و عیره با هم صحبت میکنن

و خیلی چیزهای دیگه در کنارش

میشه بپرسم مربی خلاقیت چه چیزایی اموزش میده چقدر هزینش هست؟!

توضیحاتشو بالا نوشتم عزیزم

هزینه اش اگر میبردم موسسه کلاسهاشون دو نفره بود و جلسه ای ۷۵ ولی به خاطر کرونا من گفتم بیاد خصوصی خونه جلسه ای ۱۰۰ میگیره هفته ای یک جلسه میاد از شهریور تا الان داره میاد

کتابهایی که کار کرده سری کتابهای حواستو جمع کن بوده ۱۲ جلد اولش رو کتاب "همه کودکان میتوانند یاد بگ ...

چقدر جامع و عالی افرین به شما مامان نمونه خیلی عالیه ان شالله فرزند گلتون سلامت باشند و موفق😍

چقدر جامع و عالی افرین به شما مامان نمونه خیلی عالیه ان شالله فرزند گلتون سلامت باشند و موفق😍

ممنون عزیزم خدا کوچولوتو حفظ کنه.راستش آموزشهاشو خود مادر هم میتونه تو خونه کار کنه فقط باید ازشون اطلاع پیدا کرد من بیشتر چون یه کوچولوی دیگه هم دارم و پاره وقت شاعلم دیدم امسال نمیتونم مثل قبل باهاش وقت بزارم و مهدم دیگه نمیتونه بره این تصمیمو گرفتم ولی الان دستم اومده انشاالله فرصت کنم حتما یه تاپیک با توضیحات جامع تر و با عکس از کتابها و بازیها و وسایلش میزارم تا همه مادرها استفاده کنن  منم از تجربیات اونا استفاده کنم

ممنون عزیزم خدا کوچولوتو حفظ کنه.راستش آموزشهاشو خود مادر هم میتونه تو خونه کار کنه فقط باید ازشون ا ...

مرسی عزیزم زحمته اگه همچین تاپیک مفیدی زدی ممنون میشم منم صدا کنید خدا هردو فرزندتون رو حفظ کنه ان شالله🖤