2777
2789
عنوان

برام طلای عروسی نخریدن

6748 بازدید | 112 پست

احتیاج دارم به اینکه دلداریم بدین....

هر وقت ازشون میپرسیدیم طلای عروسی چیشد میگفتن میخوایم وام بگیریم برات طلا بخریم ولی الانکه چن روز دیگه عروسیه اسم طلارو هم نیاوردن دیگه...به شوهرمم میگم میگه تو باید از من ناراحت باشی نه خانوادم... من از هردوتاشون ناراحتم...من سر عروسی کوچیک‌ میشم هیچکی طلا نزنه برام...خودشون که براشون مهم نیست....خیلی خیلی ناراحتم.... ما چون فامیل بودیم اینکارو کردن...مطمئنم برا برادر شوهرم هیچ وقت اینکارو نمیکنن....برادر شوهرم زرنگه مگه مثه شوهرم ساده و احمقه....خیلی احساس حقارت میکنم...بخدا اگه برا عروس بعدیشون طلا بگیرن دیگه اسمشونم نمیارم....

هروقت یادم میاد میشینم‌کلی گریه میکنم...هیچ وقت نمیبخشمشون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری واقعاحق داری من عقدم ومیگم اگع حتی یه گرم ازطلاهای من بیشتربرای زن برادرشوهرم بخرن همشون روتیکع پارع میکنم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

شرایط سختیه .حالا انشالله واست میخرم.تو چون نزدیک عروسیت هست فقط آرامشتو حفظ کن

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

اگر اینطوریه ،،با همسرت قرار دونفره بگذارید و به کسی هم نگید ...برید با هم یک سرویس نقره خوشگل بگیرید به همه هم بگید طلاست ،به روس خودتون نیارید نقره است ...خانوادش هم نفهمه لین موضوع رو ‌‌.‌.‌اگر فمر میکنی هدفمند برات طلا نگرفتند ،این کار رو کن ..بعدا رفتید سر خونتون ، همسرت برات میگیره 

من 6 سال پیش ازدواج کردم برای منم نخریدن بابت این قضیه خیلی ناراحتم قرار بود خانوادش بگیرن اما تا حالا هیچی نمیگفتن یا میگفتن مگه خودتون چیکار کردین از ما طلا میخوای الان دیدن کارشون خیلی ضایع بوده میگن شوهرت نخرید ما به اون پول دادیم درصورتی که اون پول چیزه دیگه بود خودم در جریانم