گل_سرخ_رز مدیر استارتر عضویت: 1392/06/28 تعداد پست: 311 عنوان حس جنسی همسرم خیلی کم شده خودشم نگرانه لطفا کمک کنین 915 بازدید | 21 پست سلام بچه ها حس جنسی همسرم خیلی کم شده هم خودش نگرانه هم من . اگه اطلاعات دارین لطفا کمک کنین همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.دخترم عاشقتم. 1392/07/10 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niniashegh عضویت: 1391/04/04 تعداد پست: 712 اینجا فکر نکنم بونیم کمک کنیم بهترین راه دکتر اورولوژ هست ای جمله بیکسان عالم را کس یک جو کرمت تمام عالم را بس من بیکسم و کسی ندارم جز تو یارببببب تو بفریاد من بیکس رس
ارکانا عضویت: 1392/05/09 تعداد پست: 1256 چند سالتونه چند وقته ازدواج کردین بچه دارین؟الان چقدر رابطه دارین گذشته چقدر داشتین؟اینا رو جواب بده شاید بتونیم کمک کنیم خدایا عااااااشقتم دوقلوهامو به تو سپردم...خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن من خودم سه سال منتظر بودم.
گل_سرخ_رز مدیر استارتر عضویت: 1392/06/28 تعداد پست: 311 منظورم اینه که چیزی هست که باعث افزایش میل جنسی بشه؟البته دکترم میریم دوشنبه همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.دخترم عاشقتم.
minaaaaa1 عضویت: 1392/02/18 تعداد پست: 10160 منم همسرم اینجوری شده بود!!!قطره افرودیت معجزه میکنه،،،البته وزن هم بسیار موثره ،،،رژیم گرفت و قطره افرودیت خورد،،،خیلی اوضاع بهتر شد يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
ارکانا عضویت: 1392/05/09 تعداد پست: 1256 الی زشته جونم خدایا عااااااشقتم دوقلوهامو به تو سپردم...خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن من خودم سه سال منتظر بودم.
گل_سرخ_رز مدیر استارتر عضویت: 1392/06/28 تعداد پست: 311 مینا جون بعد از چند وقت نتیجه گرفتین؟مصرفش چه جوریه؟ همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.دخترم عاشقتم.
yaC_joon عضویت: 1392/07/09 تعداد پست: 143 پیازوباروغن زیتون سرخ کن بعد توش تخم مرغ بریز بافلفل سیاه بده به شوهرت عالیه دل را اگر از حسین بگیرم چه کنم.....بی عشق حسین اگر بمیرم چه کنمفردا که کسی را بکسی کاری نیست ......دامان حسین اگر نگیرم چه کنم!!!! التماس دعا!
گل_سرخ_رز مدیر استارتر عضویت: 1392/06/28 تعداد پست: 311 من 24 و همسرم 27 سالشه 3 ساله ازدواج کردیم بچه نداریم و رابطمون عالیه الان یک ماهه اینجوری شده همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.دخترم عاشقتم.
گل_سرخ_رز مدیر استارتر عضویت: 1392/06/28 تعداد پست: 311 یاسی جوون خودتون نتیجه گرفتین ازش؟ همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.دخترم عاشقتم.
yaC_joon عضویت: 1392/07/09 تعداد پست: 143 پیازوباروغن زیتون سرخ کن بعد توش تخم مرغ بریز بافلفل سیاه بده به شوهرت عالیه اتوطب امام رضا اومده اره جونم دل را اگر از حسین بگیرم چه کنم.....بی عشق حسین اگر بمیرم چه کنمفردا که کسی را بکسی کاری نیست ......دامان حسین اگر نگیرم چه کنم!!!! التماس دعا!
گل_سرخ_رز مدیر استارتر عضویت: 1392/06/28 تعداد پست: 311 ممنونم یاسی جون همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.دخترم عاشقتم.
yaC_joon عضویت: 1392/07/09 تعداد پست: 143 قابلی نداشت امیدوارم موثر باشه دل را اگر از حسین بگیرم چه کنم.....بی عشق حسین اگر بمیرم چه کنمفردا که کسی را بکسی کاری نیست ......دامان حسین اگر نگیرم چه کنم!!!! التماس دعا!