سلام خانوما پسرم یک ماهشه.از همون اول تو بیمارستان توی تختش نمی خوابید ،بهش شیر میدم میخوابه میزارمش زمین یا تو تختش بیدار میشه گریه میکنم البته فقط شبا اینطوریه،منم کریر ماشین رو امتحان کردم جواب داد الان کریر میزارمش تو تختش بعد پسرمو توش میزارم میخوابه ،ولی برا پشت و فرم بدنش طولانی مدت ضرر داره ،چیکار کنم تو تختش بخوابه یا روزا که یکم بیداره بتونم بزارم زمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا دل درد داره توی کریر چون جمع تره راحت میخوابه . دختر من تا دوماهگی خوابید توی کریر ولی خوب بدنش خسته میشه . قنداق سبک هم امتحان کنید یعنی سفت و سخت نپیچیدش در حد سبک شاید جواب بده
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هنوز بچم بدنیا نیومده،چیزی که تو وویسا شنیدم اینه که تا ۴۰ روزگی بچه رو رو تخت خودتون بخوابونین تماس پوستی داشته باشین،بعدش تا ۴،۵ ماهگی توی گهواره تو اتاق خودتون،بعد از ۵ ماهگی تاقشو جدا کنین
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست