2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههههههه دیوونه نشی ها امیدوارم حرفت شوخی باشه حتی توی خونه توی برزخ هم باشی باز ی سقف بالای سرت هست اصلا اصلا اصلا اصلا هیچوقت حتی بهش فکر هم نکن یکی از دوستای خواهرم از خونه فرار کرده بود بعد شب ک جایی برای خواب نداشته می‌ره تو ی خرابه اطراف شهر اونجا گیر معتاد ها میوفته بخدا متولد ۷۳ هست ولی الان ببینیش فکر می‌کنی ۴۰ سالشه توی پارک می‌خوابه خانوادش هم وقتی فهمیدن اینجوری هست کلا گفتن اون دیگه بچه ی ما نیست چقدر هم پولدار بودن خانوادش سر ی بچه بازی کل زندگی و آینده ی خودش رو خراب کرد الان بعضی وقتا چی بشه خواهراش دلشون براش بسوزه ی غذایی پولی چیزی بیان توی همون پارک بدن بهش و برن

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
متاهلی یا مجرد؟  مشکلت چیه؟

مجردم ۱۸سالمه فقط ... مشکلم اینه که از اول نوجوونی با اختلال اضطراب فراگیر و افسردگی سر و کله میزنم ولی توی خونه هیچ بنی بشری درکم نمیکنه فقط برادرم بود که ۱۰ سال هم ازم بزرگ تر بود ... وقتی ۱۲سالم بود فوت کرد.

نههههههه دیوونه نشی ها امیدوارم حرفت شوخی باشه حتی توی خونه توی برزخ هم باشی باز ی سقف بالای سرت هست ...

من مشکلات خانوادگیم رو از ۳ ، ۴ سالگی دارم تحمل میکنم دیگه نمیکشم ... چقد مگه آدم باید زود به بزرگسالی برسه نمیخوام این زندگی رو دیگه!