2777
2789
من مشکلات خانوادگیم رو از ۳ ، ۴ سالگی دارم تحمل میکنم دیگه نمیکشم ... چقد مگه آدم باید زود به ب ...

عزیزم تاپیکتو قفل کردی هرکاری کردم تگت کنم نشد فکرکنم تگ دونت خرابه 😁😁😁

اول توروخدا از من ب دل نگیر شوخی بود فقط منم خیلی خاص و بالا نیستم 

بعدم مرسی بخاطره دعای قشنگت انشالله هرچی از خدا میخای نصیبت بشه دوست قشنگم 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
مجردم ۱۸سالمه فقط ... مشکلم اینه که از اول نوجوونی با اختلال اضطراب فراگیر و افسردگی سر و کله م ...

سلام نباید منتظر بمونی که کسی درکت کنه چون شاید با فرار هم کسی درکت نکنه ، درک کردن مثل درد دل کردن است و این یعنی که داری غصه های زندگیت رو مرور میکنی و حالت بد میشه بجای اینکه خوش بگذرونی خودت رو ناراحت میکنی و باید خوش بین باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نباید منتظر بمونی که کسی درکت کنه چون شاید با فرار هم کسی درکت نکنه ، درک کردن مثل درد دل کردن ...

نکن دخترم از اینکارا

تاپیکای قدیمی رو انگولک نکن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

میشه وقتی حس کنیم یه نفری هست که درکمون کنه وباش احساس راحتی میکنیم یا می میره یا نمی مونه بامون .نمیدونم چرا.

اسی میخوای کجا فرارکنی ؟؟غیرازاینجا سرپناهی داری؟؟یا میخوای آواره بشی؟؟

چرا نمیری فامیلای نزدیک یه مدتی اگه دختردارن با اونا بمونی شاید برا چندوقت دورازخونوادت باشی آرومتر بشی. 

اگه خیلی بهت فشار اومده وزندگی سختی داری برو مددکاری یابهزیستی ببین میتونن کمکت کنن. ولی خیلی مراقب خودت باش از گرگای روزگار.

مادرت کجاس اونم بات خوب نیست؟؟

ای بابا این تاپیک قدیمیه من الان متوجه شدم. چطور میفهمی کی تاپیکو اورده بالا؟؟؟؟

توش پست بزاری بروز میشه

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
ای بابا این تاپیک قدیمیه من الان متوجه شدم. چطور میفهمی کی تاپیکو اورده بالا؟؟؟؟

پایین هر کامنت تاریخ زده

کامنت اونی که ریپلای کردم به جای ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ هست

البته خیلی وقتا پیش میاد ادم دقت نمی کنه و ریپلای میکنه

بعضی وقتا مثل الان متوجه میشه ادم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!