2777
2789
عنوان

اگه ۲۵ تومن پول داشتین

127 بازدید | 16 پست

یه دستبند یا تکپوش کم وزنتر و یه انگشتر برای مامانتون میخریدن یا اینکه همه رو برای طلای خودتون میدادین؟من تصمیم دارم چندتومن کمتر بردارم تا بشه یه انگشترم برای مامانم بخرم پولم برای طلاهای قبلیمه که چندسال پیش فروختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه مامانم خیلی برام‌ زحمت کشیده خداشاهده کل این پولم چیزی نیست یک کیلو هم ‌براش طلا بخرم بازم ‌جبران ‌نمیشه اینقدر که برای حاملگی هام و بچه هام زحمت کشیده الانم بچه هامو بیشت  مامانم داره

یک درصدم شک نکن براش بخر

شک که اصلا میدونم خودش قبول نمیکنه ولی باید راضیش کنم.ولی به شوهرم نمیخوام بگم که حرفی نزنه هرچند پول اون نیست ولی ازاین آدماس که همه چی میگن

شک که اصلا میدونم خودش قبول نمیکنه ولی باید راضیش کنم.ولی به شوهرم نمیخوام بگم که حرفی نزنه هرچند پو ...

اره بگیربرای کادو تولدی روز مادری چیزی بده بهش

حرفی برای بیان حالم ندارم...
اره بگیربرای کادو تولدی روز مادری چیزی بده بهش

باهم میریم خودش انتخار کنه و اندازه دستش باشه و به عنوان روزمادر که نزدیکه میدم البته یه شلوار و یه کفشم براش خریدم دادم بهش ولی هرچی بخرم نمیتونم محبتاشو یکم جبران کنم