2777
2789
عنوان

وسواس فکری عجیب غریب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری

ببین من بیشتر تابستونا که مدرسه نمیرفتم و ازاد بود تایمم این شکلی میشدم البته الانم وقتی بیکارم این شکلی میشم ولی خب تنها راه حلش اینه خودتو مشغول کنی به. درس یا ورزشو...  ولی خب اگه خیلی حاده که دیگه باید بری پیش رولن پزشک

عزیزم میشه علایم وسواستونو بگید چجوریه.منم احساس میکنم وسواس فکری دارم😥😥

من عصبیم زود از کوره درمیرم دادوفریاد راه میندازم با خودم میگم اگه اینکارو انجام بدم اتفاق بدی میوفته بدبختی اینه که کسی درکم نمیکنه

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
ببین من بیشتر تابستونا که مدرسه نمیرفتم و ازاد بود تایمم این شکلی میشدم البته الانم وقتی بیکارم این ...

امروز شمارمو عوض کردم الان رفته رو مخم که این شماره ن یکی دیگه بگیر مجبورم فردا برم یکی دیگه بخرم دارم دیوونه میشم

امروز شمارو عوض کردم الان رفته رو مخم که این شماره ن یکی دیگه بگیر مجبورم فردا برم یکی دیگه بخرم دار ...

خب فردا نرو اصلا با این فکر مبارزه کن شکستش بده نزار اون فکر بهت غلبه کنه چند بار که افکارتو شکست بدی از سرت میوفته اصلا چه دلیلی داره بری یکی دیگه بگیری اگه رفتی خودت میدونیا😄😄

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*
خب فردا نرو اصلا با این فکر مبارزه کن شکستش بده نزار اون فکر بهت غلبه کنه چند بار که افکارتو شکست بد ...

بخدا دیوونه میشم ن چیزی از گلوم پایین میره ن شب خوابم میبره خدایا خودت نجاتم بده

خب فردا نرو اصلا با این فکر مبارزه کن شکستش بده نزار اون فکر بهت غلبه کنه چند بار که افکارتو شکست بد ...

خداهم نمیخواد من اینکارو بکنم غروب میخواستم برم نشد وسط راه دوباره برگشتم

بخدا دیوونه میشم ن چیزی از گلوم پایین میره ن شب خوابم میبره خدایا خودت نجاتم بده

اگه اون کاری که بهش حساسی انجام بدی بدتر میشی وقتی ول کنی و انجام ندی میبینی که هیچ اتفاقی نمیوفته و همه عادیه پس خودتو اذیت نکن یه مشاور بهم گفت اینجور وقتا فقط خودت هستی که میتونی به خودت کمک کنی باید خودت بخوای 

خداهم نمیخواد من اینکارو بکنم غروب میخواستم برم نشد وسط راه دوباره برگشتم

اراده ی هر کسی دست خودشه خودت نخوای بری حله کسی که هولت نمیده بری که😄😁

اگه اون کاری که بهش حساسی انجام بدی بدتر میشی وقتی ول کنی و انجام ندی میبینی که هیچ اتفاقی نمیوفته و ...

من تمام تلاشمو میکنم که عوضش نکنم تو شماره جدیدم یدونه3 هس من از این عدد متنفرم برا همین میگم اگه این عدد تو شمارم باشه اتفاق بدی میوفته

من تمام تلاشمو میکنم که عوضش نکنم تو شماره جدیدم یدونه3 هس من از این عدد متنفرم برا همین میگم اگه ای ...

این طرز فکر اشتباه خودته در صورتی که در واقعیت اینطور نیست مگه الکیه آخه 😁😄منم ۳داره چند ساله دستمه اتفاقیم برام نیوفتاده بی خیال بابا