2777
2789

سلام🖐🏻

یکی از دغدغه های ما مامانا اینه ک نمیدونیم چ بازی هایی با بچه هامون انجام بدیم😩 بازی تو روند رشدی وفکری بچه ها تأثیر خیلی زیادی داره وعلاوه براین خیلی خیلی برای بچه ها لذت بخشه ومیتونن انرژیشونو تخلیه کنن😊

میخوام اینجا بازی های بچه هامو که با وسایلی خیلی ساده درست میشه و توخونه هممون هست یا میتونیم براش جایگزین پیداکنیم، باشما ب اشتراک بذارم، ک شاید کمکی کرده باشم🤗

قبلا این بازی هارو توپیج شخصیم میذاشتم ولی خب اونجا تعداد کسانی ک بچه های همسن وسال بچه های من داشته باشن کمه،این شد ک با پیشنهاد چندتا ازدوستان اومدم اینجا تا مامانای بیشتری بتونن استفاده کنن.

راستی قصدمم افزایش فالوارز نیست،چون عاشق خانواده وزندگیمم ووقتی برام نمیمونه ک بخوام صرف فضای مجازی کنم.🥰🤵🏻👦🏻👧🏻🧒🏻👩🏻❤

پس ببخشید عکساوفیلماادیت نشده وبا کیفیت معمولیه.صفحمم باز میذارم،تا بدون فالوکردنم بتونین بازی هارو ببینید.امیدوارم ب کارتون بیاد وبرای منم دعاکنید.🙏🌹

این متن پست اول پیج بازیای بچه هامه،چون واقعا میدونم سرگرم کردن بچه ها چقد سخته،گفتم باهاتون ب اشتراک بذارم.دوست داشتین تو اینستا ی نگاه بهش بندازین.

@baziyekhalaghane

https://instagram.com/baziyekhalaghane?igshid=10aj1i4zpuxwv

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

من اینستا ندارم کاش عکسش رو آپلود میکردی من خیلی از این کارا خوشم میاد برای بچم انجام بدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینستا ندارم کاش عکسش رو آپلود میکردی من خیلی از این کارا خوشم میاد برای بچم انجام بدم

الان چندتاشو میذارم

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.