2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم درخطره

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 36 پست
متاسفانه الان مطمئن نیستیم معتاد باشه ولی میدونیم یه کاری میکنه که نمیخواد لو بره و به شدت مواظبه .ر ...

خب  گوشیش رو یواشکی چک کنه مثلا وقتی حمومه ولی بهش چیزی نگه اول مطمئن بشه بعد بهش بگه و کم کم ازش پول رو بگیره هرچی داره رو یواش یواش ازش بگو بگیره بعدم که مدرک گیر آورد بره سریع طلاق بگیره  

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............
اگه خونه ای ماشینی چیزی داشته باشه توقیف بشه بالاخره کوتاه میاد از ثبت برین توقیف کنین چیزی نداشت از ...

یعنی چی چطوری از ثبت توقیف کنیم؟مگه مهریه رو قسط بندی نمیکنن؟ فقط یه ماشین داره خیر سرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی چطوری از ثبت توقیف کنیم؟مگه مهریه رو قسط بندی نمیکنن؟ فقط یه ماشین داره خیر سرش

همون ماشینش قابل توقیفه چون جزو مستثنیات دین نیست

با یه وکیل مشورت کنین هزینش 50 تومنه کامل همه چیزو توضیح میده

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
خب  گوشیش رو یواشکی چک کنه مثلا وقتی حمومه ولی بهش چیزی نگه اول مطمئن بشه بعد بهش بگه و کم کم ا ...

میگه خیییلی مواظب گوشیشه حتی توی خواب هروقت میره گوشیشو برداره بیدار میشه میگه چی میخوای چرا اینجا وایسادی؟