2777
2789
عنوان

نخود خیس کردم فلافل کنم الان خوندم نخود تو بارداری خوب نیست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 24 پست
واااا..من سر پسرم بقدری فلافل خوردم که....البته شرکوچمون بود ساندویچی پدرشو دراورده بودم😂😂😂

وای نزدیک خونه مامانمینام ی فلافلی هس معرکس یکی دوبار خوردم اما دگ از ترسم نخوردم🤣پس چرته ک میگن نخود خوب نیس جالبه ک زده بود لوبیاهم خوب نیس😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا انقد هوس حیلم کردما😥 اما اینو دگ میخورم  فلافلم درحد یک یا دوتا میخورم زود دلمو میزنه ه ...

بخور بابا مادر باردار باید از همه گروه های غذایی استفاده کنه. 

من از اول باردادیم هفته ای یه وعده حلیم یا اش خوردم و میخورم.

دو هفته یک بار حلیم درست میکنم بسته بندی میکنم میزارم فریزر. هیچی هم نمیشه خیلی هم مقویه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
نفخ میاره خوب نی برا نینی بعدشم فلال پر از ادویه اس ادویه  زیاد هم خوب نیس

اره ازین لحاظا خوب نیس ولی اینکه میگن قاعده اوره منو ترسوند کلا یکی دوتا دونه میخورم اشتها ندارم اصلا 

اره ازین لحاظا خوب نیس ولی اینکه میگن قاعده اوره منو ترسوند کلا یکی دوتا دونه میخورم اشتها ندارم اصل ...

الکی میگه بابا😂

من هفته ای ی بار ابگوشت میخورم😶

قاعده کجا بود

ولی بنظرم انقد حساس نشو

ب روش خودت پیش برو

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
وا خب حبوباته چرا خوب نباشه؟؟شاید به خاطر نفخشه که اونم اگه پوستشو برای فلافل بگیری کمتر میشه سعی کن ...

زده بود نخود و لوبیا قاعده اوره کلا هم درحد یکی دوتا دونه میخورم تو هیچی زیاده روی نمیکنم یعنی اشتها ندارم اصلا اما اینو دیدم ترسیدم 🤣

زده بود نخود و لوبیا قاعده اوره کلا هم درحد یکی دوتا دونه میخورم تو هیچی زیاده روی نمیکنم یعنی اشتها ...

بیخیال بابا

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن