2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سال گلم

نگران نباش بچه ها سبك تر ميگيرن. بهش دمنوش پونه و چايي و ويتامين سي جوشان خيلي بده بخوره و آب ميوه پرتقال و هويج.
با آب نمك گرمم هر يه ساعت قرقره كنه.انشالله چيزي نيست

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مرسی عزیزم خدایی نکرده شما تجربشو  دارید؟

والا ما تو اين يكسال دوبار سرماخورديم ولي ندونستيم كرونا بود يا نه.ولي تو يكيش بويايي رو از دست داديم.پسرم سبك رد كرد شكر خدا فقط تب كرد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
دختر من تب نداره فقط آبریزش و کیپ شدن بینی

خوبه.مرتب بگو قرقره كنه. تو بينيشم قطره سالين بريز. دمنوش اينام بده گرمش كن چيزي نيس نگران نباش

مرسی دوست مهربانم یعنی کرونا نیست؟

فك كنم نه. شما خودتم قرقره كن مدام