2777
2789

سلام خانمای عزیز 

لطفا لطفا هر کی ذخیره تخمدانش پایین بوده ولی نتیجه گرفته و چطوری نتیجه گرفته بیاد بگه حالم خیلی بده 

چند وقت پیش فهمیدم کیست اندومتریوز دارم بعد امروز فهمیدم ذخیره تخمدانم خیلی پایینه یعنی دکتر گفت اکه آی وی اف نشم تخمدانم همینم از دست میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم غصه نخور من ذخیره ام ۰/۳۰۵ بود ولی دو دوره قرص اووبوست خوردم باردار شدم

سن خیلی تو این مسئله مهمه،چندسالته؟

این مشکل زیاد شده همین نیم ساعت پیشم داشتم با یه خانم دیگه که همین مشکل رو داره صحبت میکردم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ذخیرت چنده. منم کیست آندو دارم و باید میکرو کنم 

عزیزم چطور فهمیدین ذخیره تخمدان کمه من میترسم منم نازایی دارم ولی رحم و اینا خوبه سونو میشم هرماه فولیام خوبن 

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
سلام عزیزم غصه نخور من ذخیره ام ۰/۳۰۵ بود ولی دو دوره قرص اووبوست خوردم باردار شدم سن خیلی تو این م ...

کار از غصه خوردن گذشته دیگه 

کلن ناامید شدم ۳۴ سالمه ولی دیگه ناامیدم

سلام عزیزم غصه نخور من ذخیره ام ۰/۳۰۵ بود ولی دو دوره قرص اووبوست خوردم باردار شدم سن خیلی تو این م ...

شما چند سالتونه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عزیزم چطور فهمیدین ذخیره تخمدان کمه من میترسم منم نازایی دارم ولی رحم و اینا خوبه سونو میشم هرماه فو ...

یه آزمایش AMH دادم فهمیدم. با سونو مشخص نمیشه فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤