2777
2789
عنوان

ببینین بلاگره شوهرش کادو روز زن چی خریده..خوشبحالش

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر کسی ی جوری زندگی میکنه... من شعار نمیدم که پول خوشبختی نمیاره...ولی نوع زندگی و لذت بردن از زندگی هم در کنار پول داشتن بسیار پر اهمیت...انشالله که همه شاد باشیم ودر آسایش  

زندگی را فقط یک بار ب ما می دهند... درست زندگی کنیم

من ی بلاگرم فالو نمیکنم.با فالوی تو اون داره هر روز پولدار تر میشه.درحالی که هییییچ هنری به جز این ک از صب تا شب هرکار میکنه به نمایش بذاره نداره.

من پیج انتی بلاگر رو فالو میکنم کلی هم میخندم بهشون

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

چند وقت پیش تو پیج یه بلاگر بودم بعد خانم شبش نظر سنجی گذاشت واس یخچالش همه گفتن عوض کن و کابینت ساز بیار جاشو درست کنه و فلان 

فردا صبحش استوری زد یخچال ال جی فلان مدل ۲۰ میلیون گرونتر بوده چون گفتت طلقش میشکنه ساده برداشتم با اضافه پولش لباسشویمو عوض کردم 

بعد یه خانمی زد خوشبحالت شب تصمیم گرفتی صبح عملی کردی 

اون بلاگر برگشت گفت بدم میاد مردا خاله زنک باشن با این چیزا کار داشته باشن و بخوان بگن نخر و فلان من هیچ حرفی نزدم ولی واقعا از بیشعوریش در تعجب بودم در حدی ک کلا اینستا رو پاک کردم چون فک کن کل زندگیتو ریختی کف مجازی بعد یکی دلش بخواد توهین میکنی و بعدم راحت میگن نیان نت پول نت دارن پول زندگی کردن ندارن و فلان

کلا تو کف این ادما نرو خوشیشون نمادینه واقعی نیست

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم