2777
2789
عنوان

خونه نویی واسه جاری😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 83 پست
🤣🤣🤣🤣

به نظر من یه چیز درست و حسابی ببر، چون عروسی هم نگرفتن ، کادو عروسی ندادی تلافی اون بشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه.تازه رفتن سر خونه زندگیشون.همچی.داره،پول ببر به دردش بخوره

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
ماشین نو 😑البته صدمین ماشین فک نکنم کادو بخواد 

وااااا

ماشین که کادو نمیخواد

چ اولیش چه صدمیش

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
اینا هنوز به پسرم کادوی ب دنیا اومدن ندادن پنج سالشه😐

دختر منم ۱۸ ماهشه عموش و زنش نیومدن دیدنش فقط خونه حواهرشوهرم بودیم بعد چند ماه که دخترم دنیا اومده بود اونام اومدن اونجا پاکت داد منم پسش دادم گفتم ما خودمون خونه داریم اینجا جای کادو دادن نیست