2777
2789
عنوان

خونه نویی واسه جاری😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 83 پست
خدایی ۲۰۰ کمه .من سه سال پیش بچه دومم‌ زایمان کردم نفری ۳۰۰ دادن

گفتم بستگی داره چجوری رسم باشه ولی مبلغ مثلا ی تومن سطح توقع رو بالا میبره و بعدا بچه دار میشن چه میدونم خونه میخرن فلان میکنن بسار میکنن کلی باید پول ببری 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خوبه ولی شوهرم ناراحت میشه‌ مجبورم‌ مجبور

غلط کرده ناراحت بشه اون به من تا حالا هیچی نداده درسته مجرده ولی ۳۰ سالشه بچه نیست که

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
گفتم بستگی داره چجوری رسم باشه ولی مبلغ مثلا ی تومن سطح توقع رو بالا میبره و بعدا بچه دار میشن چه می ...

خونه ک دارن ازاین راحتم‌ خداروشکر خونه نویی رو میدم‌ بعد پولامو جمع میکنم واسه زایمانش‌

غلط کرده ناراحت بشه اون به من تا حالا هیچی نداده درسته مجرده ولی ۳۰ سالشه بچه نیست که

راست میگی بعضی ها کلا یه جوری هستن من خانواده شوهرم درسته یکم عجیبن‌ ولی واسه کادو دادن‌ خوبن چون مبدونن‌ من ناراحت میشم

خداییش عجیبن‌ چطوری روش‌ شده 

حالا خواهر شوهرام ۳۰ بزرگه ۴۰ کوچیکه ۱۸ ماه پیش برا پسرم آورد شوهرم من مجردی برا اینا از طلا تا گوشی خریده الان هم کادو خوب میبریم من نمیدونم چطور روشون شد

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
واقعا یه تومن بده واسه خونه نویی😮 زیاد نیست؟؟ درسته پول بی ارزش شده ولی یه تومنم زیاده.

عزیزم گفتم باید به شناختی که داره خرج کنه....اگه طرف آدم درست حسابی باشه چرا که نه....اتفاقا یه تومن واقعا چیزی نمیشه تو این زمونه