2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

208 بازدید | 22 پست

دوستان من یه جاری پررو دارم هروقت زنگ میزنه احوالپرسی میخواد بگه شوهرت خوبه یا به شوهرت سلام برسون میگه پسر بزرگت خوبه به پسر بزرگت سلام برسون به نظرتون ایندفعه چه جواب دندون شکنی بدم😐😐

یه لحظه تموم شدبای🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب خاصی نداره ولی رک بگو لطفا این حرف بیمعنیو تکرار نکن دیگه زیاد خوشم نمیاد مرسی اه

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

بخند بگو چه چندش حرف میزنی

پسر بزرگ چیه منظورت عشق دلمه؟

باور کنن تا ما تحتش میسوزه

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
تازه بعضی موقع ها میگه شیرشو دادی😐

چقد جاری چندش و مضخرفی داری😐

با اینجور ادما زیاد صمیمی نشو ..سنگین رفتار کنی ی خودشون اجازه نمیدن انقد چرت و پرت بارت کنن

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
بای🙂

عزیزم، به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی، تو گوگل یه جستجو ساده بزنی، خودت زودتر مشکلت رو برطرف میکنی

اون خطایی که داده، یا مشکل از اتصال اینترنت هست، قطع و وصل زیاد داری، یا اینکه فضای کافی رو سیستم نداری

فایل و برنامه هایی که زیاد ازشون استفاده نمی کنی رو پاکشون کن

😐😐😐

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....