2777
2789
عنوان

میشه خواهرمو یه دعا مهمون کنین؟

213 بازدید | 27 پست

دو سه سال پیش با یکی از پسرای همکلاسیش چند باری تلفنی حرف زد بعدم پسره اومد خواستگاری اما وقتی تحقیق کردیم فهمیدیم خانواده خوبی نیستن ردش کردیم اونم اومد در خونه آبرو ریزی درست کرد که دخترتون با من دوست بوده حالا یا دیگه خواستگار برای خواهرم نمیاد یا اگه بیادم میره دیگه پشتشو نگاه نمیکنه،بخدا خواهرم خیلی دختره خوبیه تو را خدا براش دعا کنید

برای حاجات مهم و بزرگ، ۴ رکعت نماز بخوانند. کیفیت خواندن نماز به این ترتیب است که چهار رکعت نماز به یک سلام خوانده شود

که در رکعت اول بعد از حمد ۲۵ بار بگویید :

اُفَوِّضُ امری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بصیرٌ بِالعِبادِ

و در رکعت دوم پس از حمد ۲۵ بار بگویید :

لا اِلهَ اِلّا اَنتَ سُبحانَکَ انّیِ کُنتُ مِنَ الظَّالِمینَ فَاستَجناهُ لَهُ وَ نَجَّیناهُ مِنَ الغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنجِی المُؤمنینَ

و در رکعت سوم پس از حمد ۲۵ بار بگوید :

حَسبِیَ اللهُ وَ نِعمَ الوَکیلُ

و در رکعت چهارم،بعد از حمد, ۲۵ بار بگوید :

لا حول وَ لا قُوَّهَ اِلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیمِ

و پس از سلام ۲۵ بار صلوات بفرستد و حاجت بطلبد. ان شاالله برآورده شود.

این نماز را هم در روز پنج شنبه بعد از نمار مغرب بخوانید و هم در روز جمعه بعد از نماز ظهر بخوانید

این نماز رو بخون ان شاءالله به حق امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف حاجت روا بشی

باخلوص نیت بخونید منم دعاکنید😭😭😭😭😭

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خونتون و مدتی برا ازدواج خواهرت عوض نمیکنین برین مستاجری تا ازدواج کنه یکی از فامیلای ما این کار و کرد دخترش ازدواج کرده داره برمیگرده خونه خودش 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
بخدا فقط چند باری باهاش تلفنی حرف زد حتی بیرونم باهم نرفتن اما اینجوری کرد

عزیزم شکایت کنید کارندارع ک

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
امکان جا بجایی نداریم بعدم شهر ما کوچیکه هر جا بریم همینه

شانس عزیزم

من میشناسم طرف ماهی با یکی بوده الان بهترین ازدواج رو کرده اونم تو شهر کوچیک 

البته یکی از اقوام تو شهر خودش اندازه موی سر دوس پسر داشت الان اومده ی شهر دیگه باز از طریق اینستا و اینا یه شوهر از همه نظر توپ پیدا کرده... 

والا من خودم سر به زیر بودم زودم ازدواج کردم اما خب پشیمونم چون همون زمانم کلی خواستگارای خوب داشتم اما خب خانواده ام اینا رو قبول کردند الان از یه نطر هایی کاملا پشیمونم خصوصا خانواده اش خیلی اهل دخالتن هر سری یه بازی در میارن چون دور ور 20سال ازدواج کردم خب خیلی ساده بودم ب دل نمیگرفتم و اینا سواستفاده کردن به زور با یه بچه دارم دخالتهاشون کم میکنم دیگه 8_9سال عروسشونم همش مبارزه بوده

ازدواج زود خوب نیست دیرم خوب نیست از نظر من... 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید