2777
2789
عنوان

میشه خواهرمو یه دعا مهمون کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پدر و مادرم رفتن برای شکایت ولی مشاور پاسگاه بهشون گفت بهتره بیشتر صداشو در نیارین که مردم فک ...

😔😔😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
شانس عزیزم من میشناسم طرف ماهی با یکی بوده الان بهترین ازدواج رو کرده اونم تو شهر کوچیک  البت ...

آره بخدا شانس که باشه همه چی حله اما مثل ماها که شانس نداریم نفس کشیدن هم برامون سخت میشه،خودم پارسال باردار شدم دکتر گفت باید سقط بشه بس که مادرم سر خواهرم داغون بود دلم نیومد بهش چیزی بگم تنهایی تو خونه سقط کردم با اینکه داشتم میمردم

آره بخدا شانس که باشه همه چی حله اما مثل ماها که شانس نداریم نفس کشیدن هم برامون سخت میشه،خودم پارسا ...

شانس از رو غیض گفتم نه شانس نه اونا عقلشون خوب کار میکنه من با دوس دختر گسری کاملا مخالفم

ولی حرفم اینه با اون همه دوس پسر ازدواج خوبی کردن 

نسبت خودم میگم من همه شرایطم کاملا خوب و عالی بود کلی خواستگار داشتم خب مقصر اصلی مادرم بود اینا اومدن مدام گفت اینا خانواده شون عالین فلان و اینا حالا دقیقا بیشترین ضربه از سمت خانواده ش بهموارد میشه

اینو گفتم که الکی خواهرتون هر کی اومد سریع شوهر ندید

محل عوض جایی دیگ بره کاری هنری درسی اینا رو بکنه

همچی ازدواج نیست نگران نشو ازدواجم به وقتش انشالله میکنه

چندسالشه

؟ 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

ان شاءالله  ک ب زودی زود ازدواج خوبی نصیب خواهرتون بشه

در ضمن استارتر ب هر طریقی سعی کنید موضوع قبلی رو کمرنگ کنید تو ذهن مردم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

عزیزم ما هم یه خانواده کاملا مذهبی و سنتی هستیم خود من ازدواجم کاملا سنتی بود،خواهرم هم اصلا اهل این حرفا نیست اون چند بارم در مورد خواستگاری با هم حرف زدن بعد ازون هم خانوادم دو ترم نذاشتن خواهرم بره دانشگاه تا پسره فارغالتحصیل شه ازونجا بره اما مشکل سر حرف مردمه که هیچ جور دهنشون بسته نمیشه

انشاالله عزیزم،بخدا نمیدونیم باید چیکار کنیم مردم ول کن نیستن

تا موضوع برا خودتون پررنگ باشه بقیه ول نمیکنن❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
انشاالله عزیزم،بخدا نمیدونیم باید چیکار کنیم مردم ول کن نیستن

تا موضوع برا خودتون پررنگ باشه بقیه ول نمیکنن