2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

132 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من امسال باید انتخاب رشته کنم و واقعا بین دوراهی تجربی و هنر موندم تحربی رو خیلی دوست دارم مخصوصا علومش رو اما میترسم که نتونم قبول بشم چون تو کنکورش که فقط ۳۱ درصد قبول میشن.

اگه برم تجربی هدفم پزشکیه و اگه هنر برم هدفم طراحی لباسه.

توروخدا کسایی که اطلاع دارین کمکم کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم ن عزیزم زیست و شیمی و فیزیک ب اینا تفکیک میشه البت زمینم هست 

کی میگه ۳۱ درصده کلی رشته علوم پزشکی هست 

البت بعد علاقه بیشتر ب استعداد و تواناییتم نگاه کن بعد تصمیم بگیر

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 

هر رشته ای بری برای رشته ها و دانشگاههای تاپش باید از تفریحت بزنی و خیلی تلاش کنی, پزشکی رفتن بستگی به پایه درسیت و تلاشت داره

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
علوم ن عزیزم زیست و شیمی و فیزیک ب اینا تفکیک میشه البت زمینم هست  کی میگه ۳۱ درصده کلی رشته ع ...

تو گوگل اگه سرچ کنی مینویسه ۳۱ درصده

منظورم از علوم همون زیست شناسی و بدن موجودات زنده و گیاهان و ایناست

ببین تجربی برا پزشکی ۳۱ درصد قبول نمیشنا ! 

تجربی ۸۰۰ هزار تفر داوطلبه ک اتفاقا مث شما هدفشون پزشکیه 

و رتبه ای ک پزشکی میخاد زیر هزاره ینی خ خ کمتر از یک درصد 

دیگه با پردیس و ازاد و اینا نهایت تا ۲ هزار بعضی سالا ! 

اگر همت مداوم درس خوندنو داری بسم الله

نه اینطور نیست. دوست من برای داروسازی رفت،دخترخاله مادرم برای روانشناسی رفت

ببین،من تو دام تجربی افتادم.چون همه رفتن.چون از بچگی همه دنبال دکتری ان.درسم عالی بود.ولی بعد فهمیدم که من حتی به رشته تجربی و محیط کارش هیچ علاقه ای ندارم و متنفرم.و اینطوری شد که تمام استعدادم نابود شد و الان دیپلم ام.کاش اون موقع می رفتم رشته انسانی که دوسش داشتم.

خیلی خیلی خوب فکر کن.ببین کدوم حالتو بهتر می کنه.اصلا هم به حرف بقیه توجه نکن.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
ببین تجربی برا پزشکی ۳۱ درصد قبول نمیشنا !  تجربی ۸۰۰ هزار تفر داوطلبه ک اتفاقا مث شما هدفشون ...

ن بابا تت ۴ هزارم میشه اگه پردیس و ازادو در نظر بگیریم

همین امسال دوستم با ۳ هزار و خورده ای پردیس پزشکی اورد

تو گوگل اگه سرچ کنی مینویسه ۳۱ درصده منظورم از علوم همون زیست شناسی و بدن موجودات زنده و گیاهان و ا ...

عزیزم من خودم تجربیم میدونم ۴ امین کنکورمن هست ک برای دندان موندم گوگل یه امار نسبی میده عزیزم

اگه تلاش کنی ب خیلی رشتع های عالی میرسی گلم 

تو ب میانگین نگاه نکن خودتو استعدادتو علاقتو ببین و تصمیم درست بگیر ک ۴ سال دیگه حسرت نخوری 

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
ن بابا تت ۴ هزارم میشه اگه پردیس و ازادو در نظر بگیریم همین امسال دوستم با ۳ هزار و خورده ای پردیس ...

گفتم ک بستگی ب سال ها و ظرفیت ها داره 

پارسال اشنای ما هزار و هفتصد شد ن پردیس اورد ن ازاد 

بعد یکی دیه از فامیلامون چهارسال پیش هزار و هشتصد اورد دولتی بندر عباس قبول شد