2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی قهر و آشتی بودنش کلا یه مدله از بس بی احساسخ

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

واسه حرف زدناش که خیلی رو مخه🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بغلش بغلش اینقد دلم تنگ میشه یبار قهر بودیم جامو جدا کرده بودم نصف شب بخدا تو خواب اصن نفهمیدم چیشد رفتم صبح زود دیدم تو بغلشم😭

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

مجردم😅

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

قهر باشم که دلم براش تنگ نمیشه فوقش نیم ساعت طول میکشه تا آشتی کنیم،ولی دور باشم برای لباش و بغلش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

قربون صدقه هاش شنیدن اسمم از زبونش آخه هیچ کسی مثل اون صدانمیزنه اسممو خندش جونم گفتناش خندش همه و همه.... دعوا نیستیم چندروزیه نمیدونم چش شده ارووومه دلم برا اینا تنگ شده حتی الان که نوشتم گریم گرفت😔