2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم فیک بوده.دیجی فیک میده جدیدا. یه ریمل داشتم خیییلی طبیعی پر میکرد همه میگفتن ماشاالله چه مژه ...

من دیگه از دیجی نمیگیرم دوبار اینجوری شده .خواهرم لانکوم گرفته براش از دبی اوردن عاااالیه 

من خودم چن بار برام پیش اومده از دیجی خریدم تقلبی یا تاریخ مصرف گذشته بوده.از جای مطمعن بگیر چشم شوخ ...

اره واقعا حالا این همه ام پول بدم واسه تقلبی.به دختره میگم بازش کن فرچشو ببینم میگه چون اصل پلمپ راست میگفت؟

منم نخریدمش

من دیگه از دیجی نمیگیرم دوبار اینجوری شده .خواهرم لانکوم گرفته براش از دبی اوردن عاااالیه 

لانکوم خیلی گرون😅😅

اره یه بارم ازدیجی مانتو خریدم توعکس یه چیز بود توتن افتضاح جنسشم نگم که زده بود پلاستیک

منتها تورربود.

چی👀

من برای پرشدن و بلند شدن  مژه هام،،اومدم سرمه اثمد از قم سفارش دادم،خودم استان فارسی هستم اینجا تقلبی فقط گیرم میومد،،،روزانه چندمرتبه سرمه میزنم ،شبا هم میزنم و میخابم،،الآن خیلی مژه هام پر و بلند شده

لانکوم خیلی گرون😅😅 اره یه بارم ازدیجی مانتو خریدم توعکس یه چیز بود توتن افتضاح جنسشم نگم که زده ب ...

به پول ایران ۹۰۰ تومن گرفته..لباسای دیجی همشون پلاستیکن الکی گرونن فقط عکسشون خوبه 

به پول ایران ۹۰۰ تومن گرفته..لباسای دیجی همشون پلاستیکن الکی گرونن فقط عکسشون خوبه 

اره درحد وسیله نقاشی خوب😂

من دیگه خریدامو فققط حضوری میرم خودم ببینم.

این ریملم خوب شد اومدم اینجا پرسیدم.نمیدونستم داروخانه ام میفروشه.میرم میخرم

اره واقعا حالا این همه ام پول بدم واسه تقلبی.به دختره میگم بازش کن فرچشو ببینم میگه چون اصل پلمپ راس ...

منم از داروخانه میگیرم بسته بندیه با جعبه روشم نایلون کشیده شده..ببین گلم روش ی برچسب اصالت باید باشه ک روش ی کدیه مث کد شارژ سیم کارت😑اونو باید ب ی سامانه ای ک رو خودش نوشته بفرستی برات پیامک میاد اگ مشخصاتی ک تو پیامکه با ریمل یکیه یعنی درسته..

به نیت 
منم از داروخانه میگیرم بسته بندیه با جعبه روشم نایلون کشیده شده..ببین گلم روش ی برچسب اصالت باید باش ...

واای.من چندسال پیش یه ریمل گرفتم روش پلاستیک بود خیییلی عالی بود نگو اصل بوده‌.

ممنون عزیزم.خوب شد پرسیدم خییلی بهم فیک میندازن.

ازاین به بعدفقققط میرم داروخانه.

مرسی گلم

مثل همن تقلبی و اصلش ... ولی  کیفیت پوکه و نوشتههاش فرق مختصری دارن (سفید مشکی)

عزیزم اگه واسه پرپشتی میخواستی میگن  در سفیدش فوق حجم دهندست(اسمشو همه جا میخونم فوق حجم دهنده)

بعد اصلش پلمپ داخل جعبست .جعبشم روش پلاستیک

یه کداصالتم داره میفرستی.

اینا روهمیشه رعایت کن.

منم یه بار شامپو بورژوا فیک بهم انداختن.خیلی بدبود.اصلش محشررر