2821
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟

181 بازدید | 21 پست

کسی ک همه چی داره(خونه ماشین کار)ولی کارمنده و تا اخر زنگید ب یه رواله

کسی ک خونه ماشین ندارع اما ی شغل خیلی پردرامد داره

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دومی چرا خونه و ماشین نمیخره

چون تازع دوساله کارشو شروع کرده و پولایی ک داره رو صرف سرمایع گذاری تو کارش میکنه

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

خب اول اینکه شما از کجا میدونی تو مورد اول زندگیت رو یک رواله؟

خونه و ماشین داره حقوقش رو جمع میکنی و پس انداز

دومی هم اگه درامدش بالاس پس قطعا به زودی خونه و ماشین میخره

من با کارمند ک هیچی نداره ازدواج کردم😁😁😁😁

😂😂

خوشبخت باشس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792