2777
2789
عنوان

دزدای نامرد

387 بازدید | 20 پست

خیلی دلتنگم پارسال وقتی دنبال کارای ازدواج و واممون بودیم لگ تاپ و وسایل طراحیمونو که وسیله کارمون بود دزدین امشب هم دزد زد به ماشین بابا که مهمون بودن خونمون و لباس های مادرم و وسایل ماشین رو بردن 😭😭😭

خدایی چرا اینقدر نامردن آخه پراید زدن داره... ما توی این مردم عادی توی این شرایط سختی نیستیم چرا دزدا به مردم عادی میزنن چرا خودمون به خودنون رحم نمی کنیم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای باورت نمیشه بابام خونه سازی داره ی شهر دیگه خودشم کارمنده نمیتونه همش سر بزنه چشمت روز بد نبینه اومدن پنجره رو از تو دیوار کندن بردن تقصیر دولته همه چی گرون شده حتی سیم تلفن میکنن میبرن خسته شدیم هی نت قط میشه زنگ میزنیم میان میبینن سیم و بردن

وای باورت نمیشه بابام خونه سازی داره ی شهر دیگه خودشم کارمنده نمیتونه همش سر بزنه چشمت روز بد نبینه ...

وای الا هر چی. مگه گرونی برای ما نیس... خدایی روز عقدمون خونه با 200 250 میتونستی خونه بگیری اطراف شهر اما الان همون اطراف 150 رهنه خونه شده 😭