2777
2789
اخه قبلا تو تکست چندماه.پیش گفتم اصن جدیم نمیگیره ول کن نیست

حرفتو برا بار اخر بگو و بلاک کن تمام

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تموم نمیکنی خیالت راحت اون رابطه ای که الان توی ذهنت تموم شده با دیدنش و دوتا حرفش دوباره جون میگیر ...

اره میدونم ولی چیکار کنم اصن تو چت حرف میزنم جدیم نمیگیره حتی شد دو روز جوابشو نمیدادم میگفتم تموم اصن محل نمیزاشت میخوام بفهمه من واقعا تصمیمم جدیه و میخوام عکسامونو پاک کنم از تو گوشیش

اخه قبلا تو تکست چندماه.پیش گفتم اصن جدیم نمیگیره ول کن نیست

اینکه بگی تموم میکنی و اگ بعد دوروز یچی گفت حتی سین بزنی جوابم ک ندی معلومه ک جدی نیستی من حدود دوسال تو رابطه ای بودم ک هررروز کوچیک میشدم و دیگ دوسش نداشتم فقط ب شدت وابسته شده بودم قشنگ میگف برو ها منم خودم میخاستم ولی نمیشد ولی همش میگفتم خیلی آروم میرم ک خودتم متوجه نشی تصمیمو گرفتم یه شب تا وقتی آنلاین بود چیزی بهش نگفتم نصفه شب بدون اینکه از قبل حرفی زده باشم راجب رفتن گفتم همونطور ک گفته بودم آروم میرم .موفق باشی یاعلی 

و همرو پاک کردم و تموم شد واقعا این آدمی ک میگم خیییلی مغرور بود ولی دوماه بعد اومد التماس باور کن بااینکه دوماه گذشته بود اومدم شل شم ک یادم ب قبل افتاد خابوندم تو گوش خودم بهش گفتم عروسکایی ک تو مغازته واسه بازی کردنه نه دل آدما برو دادا پی کارت و بلاک کردم 

اره میدونم ولی چیکار کنم اصن تو چت حرف میزنم جدیم نمیگیره حتی شد دو روز جوابشو نمیدادم میگفتم تموم ا ...

جدیت نمیگیره چون رفتارت جدی نیست

اگه نمیخوای قاطعانه برخورد کن اصلا بلاکش کن از همه جا یا خطتت رو عوض کن هی کشش نده

اگه میدونی ادم بدی نیست بیخیال عکس هاشو چون نمیده گوشیشو دستت

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
کاری نکن اگه واقعا میخوای تموم کنی طرفش نرو اگه خودش تماس گرفت بی تفاوت تمومش کن طوری رفتار نکن فکر ...

اره من قصدم جدیه ولی خب میگم دلیل اصلیم واسه حضوری عکسامه که میخوام پاک کنم از تو گوشیش

بابا زشته اینجوری من نمیخوام بد تموم شه خونشونم نزذیکه رومون تو رو هم باز میشه زشته اینجوری بلاکش کن ...

ناراحت نشیا ولی خودت نمیخوای تموم شه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اخه من یه دلیل دیگم اینه میخوام عکسامونو از تو گوشیش.پاک کنم نمیخوام داشته باشه واسه همین میگم حضوری ...

قانع کننده نیست عزیزم لطفا خودتو گول نزن اگه عکسات عکسای معمولی هستن بیخیال شو..

امیدوارم انقد آدم پوچی نباشه که با عکس تهدیدت کنه

جدیت نمیگیره چون رفتارت جدی نیست اگه نمیخوای قاطعانه برخورد کن اصلا بلاکش کن از همه جا یا خطتت رو ع ...

بابا بخدا جدی بودم یه هفته تماسو زنگ محلش نمیزاشتم ول کن نبود که نبود اخرشم دوباره خر شدم برگشتم میدونی من تو ذهنم میگم از هرکی هرچیزی بر میاد میترسم واسه عکسام خیلی