2777
2789

کسی رو میشناسید که هر چی دعا میکنه میگیره خصوصا اونایی ک ادعا ندارن

مامان خودم تا حدی اینجوریه ولی میگه باید از ته دل دعا کنم بشه مثلا یه بار یه چیزی ک تا حدی غیر ممکن بود گفت همه خندیدیم ماه بعدش گرفت😳

حالا الان نسبت به حاجت من دعا میکنه منتها میگه نمیاد از ته دلم دست خودم نیس

اگه کسی رو اینجوری میشناسید تعریف کنید چیا ازش دیدید بعدم بخاید برای همه ما و همچنین واسه حاجت من دعو کنه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بخواد میده نخواد نه

من از ته ته دل خواستم زار زدم با گریه تو خواب از امام حسین خواستم نشد

ولی خدا اون چیزیو که به ضرر ادماس نمیده چون اون صاحب مصلحته

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
خدا بخواد میده نخواد نه من از ته ته دل خواستم زار زدم با گریه تو خواب از امام حسین خواستم نشد ولی ...

اون که بله صد در صد خدا اوله ولی بعضیا نفسشون حقه زود دعاشون میگیره

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

من واسه هر.کسی.دعا کردم میبینم.خداروشکر دارن.همه به.حاجاتشون.میرسن

خودم چند سال منتظر معجزه.ام

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
اون که بله صد در صد خدا اوله ولی بعضیا نفسشون حقه زود دعاشون میگیره

پسامبرم هر چی دعا میکرد قبول میشد ولی میگفت به شرطی که به مصلحت آدما باشه

برا اون خواسته ای که قراره بهش برسی دعا میکنی یا یکی که دعاش قبول میشه دعا میکنه اینا یه واسطس یه بهونس برا زود براورده شدن وگرنه قراره بهش برسی

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
توروخدا به مادرت بگو برام دعا کنه انشالله خدا خودش کمکت کنه

حتما عزیزم شمام منو دعا کن 

پسامبرم هر چی دعا میکرد قبول میشد ولی میگفت به شرطی که به مصلحت آدما باشه برا اون خواسته ای که ق ...

کاملا باهات موافقم