2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن و خوب شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 35 پست

من اول سردرد شدید گرفتم که با مسکن خوب نمیشد بعد بوبایم رف 

بعد بدن درد کمر درد و مادرد طوری که نمیتونستم راه برم بعد چندروز چشم درد طوری که نمیتونستم چشامو زیاد باز نگه دارم از درد بعد چند روز تنکی نفس گرفتم طوری که نمیتونستم نماز سر ما بخونم خم و راست شدن ریه هام میسوخت سوزش پیدا میکرد  

هر مشکل که پیدا میکردم چند روز میکشید بعد مشکل بعدی میومد ولی ریه هام قشنگ ده روز اذیتم کرد 

بوبایم بعد یک ماه انگار ۴۰ درصدش برگشت هنوز بعد چند ناه کانل بویایی ندارم 

اونایی ک بویایی ندارید لیمو یا نارنج بردارید پوستش رو خراش‌بدید و مدام بو کنید ویکس و آب مخلوط کنید یا بریزید تو‌ی کاسه و رو شعله بزارید و‌ی حوله بندازید رو‌سرتون و سرتون رو‌ روی بخار بگیرید یا تو دستگاه بخور بریزد و سرتونو بگیرید روی بخارو نفس عمیق بکشید من با همین روش لعد دو هفته خوب شدم 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی اذیت میشم عین معتادا درد عضله و استخوان دارم

استامینوفن ۵۰۰ بخور هر ۸ ساعت یکی 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
من اول سردرد شدید گرفتم که با مسکن خوب نمیشد بعد بوبایم رف  بعد بدن درد کمر درد و مادرد طوری ک ...

الهی بمیرم چقدر اذیت  شدی انشالله که هر چه زودتر خوب خوب بشی

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
استامینوفن ۵۰۰ بخور هر ۸ ساعت یکی 

متاسفانه اختلال خونی دارم و تو مصرف دارو خیلی باید احتیاط کنم ...باید دردو تحمل کنم فقط دعا کنید زودتر خوب شم

یکی از اقوام ما البته سنش حدودا۷۰ سال هست بعد کرونا فراموشی گرفته

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
اونایی ک بویایی ندارید لیمو یا نارنج بردارید پوستش رو خراش‌بدید و مدام بو کنید ویکس و آب مخلوط کنید ...

خدا را شکر عزیزم

الهی بمیرم چقدر اذیت  شدی انشالله که هر چه زودتر خوب خوب بشی

ممنون عزیزم دوران سختیو کشیدم با وجود بچه کوچیک مجبور بودم با کل بدن درامو غذا و تمیز کردن و درس بچه هام برسم 

خدا نصیب هیچ کس نکنه 

ولی بدن دردش با سوزش ریه ام از همه بدتر بود انگار بند بند انکشتام  درد داشتن 

یکی از اقوام ما البته سنش حدودا۷۰ سال هست بعد کرونا فراموشی گرفته

وای ..یاعلی کاش زودی واکسنش بیاد

ممنون عزیزم دوران سختیو کشیدم با وجود بچه کوچیک مجبور بودم با کل بدن درامو غذا و تمیز کردن و درس بچه ...

درکت می کنم عزیزم ...ما زنا همیشه مظلومیم تو بیماری هم باید تمام کارها رو انجام بدیم  

درکت می کنم عزیزم ...ما زنا همیشه مظلومیم تو بیماری هم باید تمام کارها رو انجام بدیم  

دقیقن از شوهرم کرونا گرفتم اون گرفت قشنگ استراحت کرد به من با بدن درد میگف برو میوه بخر سوپ بزار 

شوهرم سر چند روز سرحال شد البته مال اون ضعیف بود با استراحت رود خوب شد سر درد و بدن درد داش و لرز

متاسفانه اختلال خونی دارم و تو مصرف دارو خیلی باید احتیاط کنم ...باید دردو تحمل کنم فقط دعا کنید زود ...

ایشالا هرچه زودتر خوب میشی فقط استرس نده ب خودت استراحت کن و هر روز چندلیوان دم کرده آویشن بخور خیلی تاثیر داره آب هویجم خیلی خوبه 

دقیقن از شوهرم کرونا گرفتم اون گرفت قشنگ استراحت کرد به من با بدن درد میگف برو میوه بخر سوپ بزار&nbs ...

امان از شوهر بی درک ...بایکیش دارم زندگی می کنم