2777
2789

سلام دوستان خدای نکرده کسی از شما یا اطرافیانتون بوده که بعد از کرونا دچار دردهای عضلانی اسکلتی شده باشه و خوب بشه ؟ چند وقت طول کشیده ؟چه کارهایی برای بهبودی انجام دادید؟  

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

بعداز دوماه یا سه ماه بوییایی  ندارم

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من ۲ ماهه گرفتم بویاییم هنوز برنگشته  همش درد عضلات دارم نشستم چیزیم نیست یهو کل بدنم درد ...

درد استخوانم داری عزیزم؟

یکی از اقوام ما شدید گرفتا😥 فک کنم ۷۰ درصد ریه رو گرفته بود 

خیلی استرس آور بود ....بعد بنده خدا تازه وقتی داشت بهتر میشد کمر درد گرفت 

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
یکی از اقوام ما شدید گرفتا😥 فک کنم ۷۰ درصد ریه رو گرفته بود  خیلی استرس آور بود ....بعد بنده ...

انشالله خوب بشن

انشالله خوب بشن

خیلی شدید بود الان خوبه خداروشکر 

اما بستری شد 

۱۱ تا دگزا بهش زدن قبل بستری 

ولی بویایی و چشایی داشت شدید

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
منم گرفتم ولی درد عضلانی نداشتم فقط حس بویاییم از بین رفت که الانم خیلی خیلی ضعیف شده ولی حس بویایی ...

منم درد عضله و استخوان با هم دارم خسته شدم

خیلی شدید بود الان خوبه خداروشکر  اما بستری شد  ۱۱ تا دگزا بهش زدن قبل بستری  ولی ...

با دگزاها که بدنش داغون شده بیچاره