2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چه انتظاریه دختر ۱۷ ساله پول داشته باشه الان باید سر کتاب و درسش باشهه

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

آخه چه انتظاریه دختر ۱۷ ساله پول داشته باشه الان باید سر کتاب و درسش باشهه

ااخع لازممع صورتم پر جوش 

دوسدارم پشمام لیزر کنم 

دوس دارم کلاس زبان برم

کلاسای تست برم

لوازم ارایشی بگیرم

اینا از نطر ننه اقام خرج اضافین

ااخع لازممع صورتم پر جوش دوسدارم پشمام لیزر کنم دوس دارم کلاس زبان برمکلاسای تست برملوازم ارایشی بگی ...

خب ببین یه سال دیگه تقریبا وقت داری بشین وقت و سرمایه و همه چیزت بذار روی درس و خودتو اذیت کن بعد که کنکور دادی یه رشته خوب انشالله قبول میشی هم میتونی بری سر کار و دستت تو جیبت باشه هم چه بسا رشته ای که توی این دوران درامد بیاری ازش

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

تو اپارات کلیپ بزار وقتی بری سیستم درآمد زایی به ازای حرف بازدید و فالورات بهت پول میدن

کی میده؟چع فیلمی

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

چه کاری برم اونموقع؟ چون میخام یه شهر دیگه برم

دوست داری چی قبول بشی؟

خب ببین تابستونش سه ماه کامل وقت هست بعد کنکور 

اگه فرهنگیان هم بری خوبه واسه دختر درآمد هم داری 

اگه رشته خوب و بدردبخور قبول بشی صد در صد خانواده حمایتشونو بیشتر میکنن مطمئن باش 

ولی اگه قبول نشی بخای پشت بمونی چند سال و الکی زمانتو هدر بدی مطمئن باش هر سال حمایت و خرجشون کمتر خواهد شد 

دوست داری چی قبول بشی؟خب ببین تابستونش سه ماه کامل وقت هست بعد کنکور اگه فرهنگیان هم بری خوبه واسه د ...

من رشتم تجربیه  یازدهمم امسال ولی نمیدونم چی بخونم دانشگاه 😕

من رشتم تجربیه یازدهمم امسال ولی نمیدونم چی بخونم دانشگاه 😕

خب خواهر من هدف نداری مگه میشه ندونی چی بخونی اینو باید از دهم تعیین میکردی ولی خب اصلا دیر نیست از همین الان شروع کن به درس و تحقیق روی دانشگاه ببین چه رشته های هست به وی علاقه بیشتری داری درامدارو مقایسه کن سختی دانشگاه تعداد سال های که باید درس بخونی ببین چیو دوست داری و براش تلاش کن