من زیاد سردرنمیارم عزیزم اما بانظریه رمزی اگ بخوای حساب کنی مشخص میشه ولی بعضی سونو ها آینه ای چاپ میکنن برا من هشت هفتگی سمت چپه بالا یکی گفت پسره البته میگن پسر سمت راسته تو سونو میشه چپ حالا ی عکس الان اگ پیدا کنم میذارم از رو این تشخیص بده 😍علائم خاصی نداری؟تست های خونگی انجام ندادی؟
یعنی دیر تخمک گذاری داشتین که بی بی چک نه روز بعد موعد مثبت شده؟ هر دوره اینطوری ام چن روز بع ...
نمیدونم گلم فک میکنم چون تنبلی داشتم واینکه لقاح کلا دیر تشکیل شده چون یک هفته و نیم با تاریخ اصلی فرق داره سن نینی منم کلا خیلی اذیت میشدم هرماه هم علائم بارداری داشتم شدید این سری اصلا حالت تهوع ندشاشتم فکرشم نمیکردم باردار باشم چون انقد بیبی چک منفی دیده بودم اون ماه زدم بیخیالی اگ نینی میخوای بسپر ب خدا اون استرسه نمیذاره نینی بیاد من ی هفته دگ سه ماهه میشم هنوزم بیبی چکم هاله کمرنگه اگ سونوگرافی نبود اصلا باورم نمیشد باردارم .الهی زود زود خدا ی نی نی سالم و صالح بذاره تو دلت چله حدیث کسا بگیر ردخور نداره نامید نباش 😍 دکتر ب من گفت احتمال بارداری خیلی کمه حتی تاخیر داشتم رفتم پیش ماما آزمایشامو دید گفت امکان نداره بادار باشی حتی معاینمم کرد😐 ولی خب چون سپرده بودم ب خودش گفتم تا ندی دگ نمیخوام هروقت صلاحمون بود سه نفرمون کن بهم نظر کرد😥
نمیدونم گلم فک میکنم چون تنبلی داشتم واینکه لقاح کلا دیر تشکیل شده چون یک هفته و نیم با تاریخ اصلی ف ...
عزیزم ان شاءالله نی نیتو سالم بغل بگیری. چله حدیث کسا ریاد گرفتم. الانم دور دومم هس که پشت هم میخونم. تا خدا بهم نظر نکنه کاری از دستم برنمیاد منم سپردم بخدا اما کاش این علائم پری هم نبود با خیال آروم زندگیمو میکردم. برام دعا کن