2777
2789
عنوان

درد پریودی ۴ روز بعد تخمک گذاری! این ماه هم ناامید شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درد پریود دارم نمیدونم واقن این خانمایی ک میگن درد پری و بارداری مث همه واقعا راس میگن یا ن اصل ...

منم میفهمم درد پریودی بخاطر پریودمه نه بارادری. ۱۰ روز قبل پریودی دردم میگیره وتموم میشه تا روز موعدم که دوباره درد برمیگرده

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
ان شاءالله. دو ساله منتظرم دو ماه پیش آی وی اف داشتم اما منفی شد. 

منم مثل شما بعد تخمك گذاريم سينه هام بزرگ شد نوكش درد داره كمرم درد ميكنه فكر كنم اين ماهم حامله نشدم ميگن اگه علائم نداشته باشى حامله اى 😭😭😭

۸

من زیاد سردرنمیارم عزیزم اما بانظریه رمزی اگ بخوای حساب کنی مشخص میشه ولی بعضی سونو ها آینه ای چاپ میکنن برا من هشت هفتگی سمت چپه بالا یکی گفت پسره البته میگن پسر سمت راسته تو سونو میشه چپ حالا ی عکس الان اگ پیدا کنم میذارم از رو این تشخیص بده 😍علائم خاصی نداری؟تست های خونگی انجام ندادی؟

نوک سینتم درد داشت؟من نوکش درد نداره ولی اطرافش چرا انگار کوفتس

سلام ببخشيد از روز چندم سيكلتون دردتون شروع شد من بعد تخمك گذاريم درد هام شروع شد هنوز تموم نشده مخصوصا درد نوكش 

من تقریبا ده روز قبل پری درد داشتم ده روزم بعد تاریخ پری درد کشیدم تا دگ بیبی چک روز نهم دهم بود ی ه ...

یعنی دیر تخمک گذاری داشتین که بی بی چک نه روز بعد موعد مثبت شده؟ 

هر دوره اینطوری ام چن روز بعد تخمک گذاری درد پری میگیرم دو سه ساعته هم تموم میشه. دیگه هیچ علائمی نمیبینم تا ترور موعدم که دوباره درد سروع میشه

سلام ببخشيد از روز چندم سيكلتون دردتون شروع شد من بعد تخمك گذاريم درد هام شروع شد هنوز تموم نشده مخص ...

ن من از تخمک گذاری شرو نمیشه فک کنم تخمک گذاریم ۲۲ دی بود الان ۳ چار روزع سینه درد دارم خیلی خفیف درد زیر دل ک مث تیر کشیدنه کلا من مدلم اینطوره درد سینم ک محو بشه درد تیر کشیدنای اصلی میاد بعد پریود میشم روز دومم دگ دردی ندارم

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
یعنی دیر تخمک گذاری داشتین که بی بی چک نه روز بعد موعد مثبت شده؟  هر دوره اینطوری ام چن روز بع ...

نمیدونم گلم فک میکنم چون تنبلی داشتم واینکه لقاح کلا دیر تشکیل شده چون یک هفته و نیم با تاریخ اصلی فرق داره سن نینی منم کلا خیلی اذیت میشدم هرماه هم علائم بارداری داشتم شدید این سری اصلا حالت تهوع ندشاشتم فکرشم نمیکردم باردار باشم چون انقد بیبی چک منفی دیده بودم اون ماه زدم بیخیالی اگ نینی میخوای بسپر ب خدا اون استرسه نمیذاره نینی بیاد من ی هفته دگ سه ماهه میشم هنوزم بیبی چکم هاله کمرنگه اگ سونوگرافی نبود اصلا باورم نمیشد باردارم .الهی زود زود خدا ی نی نی سالم و صالح بذاره تو دلت چله حدیث کسا بگیر ردخور نداره نامید نباش 😍 دکتر ب من گفت احتمال بارداری خیلی کمه حتی تاخیر داشتم رفتم پیش ماما آزمایشامو دید گفت امکان نداره بادار باشی حتی معاینمم کرد😐 ولی خب چون سپرده بودم ب خودش گفتم تا ندی دگ نمیخوام هروقت صلاحمون بود سه نفرمون کن بهم نظر کرد😥

نمیدونم گلم فک میکنم چون تنبلی داشتم واینکه لقاح کلا دیر تشکیل شده چون یک هفته و نیم با تاریخ اصلی ف ...

عزیزم ان شاءالله نی نیتو سالم بغل بگیری. چله حدیث کسا ریاد گرفتم. الانم دور دومم هس که پشت هم میخونم. تا خدا بهم نظر نکنه کاری از دستم برنمیاد منم سپردم بخدا اما کاش این علائم پری هم نبود با خیال آروم زندگیمو میکردم. برام دعا کن

عزیزم ان شاءالله نی نیتو سالم بغل بگیری. چله حدیث کسا ریاد گرفتم. الانم دور دومم هس که پشت هم میخونم ...

ممنون عزیزم😍 انشالله ک نی نی تو دلته و ب جای پری بیبی چکت مثبت میشه نگران نباش فدات شم این ماه نشد ماه بعد قطعا میشه ب خودت برس و امیدت ب خدا باشه😍😍😍