2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرعموم صرع داره گواهینامه که میشه گرفت ولی خوب نباید رانندگی کنه چون یک لحظه یک حالت عجیبی بهش دست میده که نمیشه پیش بینی کرد

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

خواهرشوهرم گواهینامه گرفته ولی دکتر منع کرپه براش رانندگی رو 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

فکر کنم رو گواهینامه شون یک چیزی میزنن یا رنگ گواهینامه شون فرق داره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نمیدونی چجور گرفتی شوهرم بره میتونه بگیره؟

عزیزم نمیدونم،ولی وقتی میری گواهینامه بگیری ازت آزمایش و اینا نمیگیرن ک فقط ی معاینه چشم میره،اگه خودش نگه فک نکنم مشکلی باشه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢