2777
2789
عنوان

لطفاً مادرای باردار تشریف بیارن

126 بازدید | 18 پست

باوضعیت مالی خراب این روزا و هزینه های بارداری چیکارمیکنین

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته  منم بارداری پرخطر دارم کلی پول سونو و ویزیت و دارو دادم دلم برای شوهرم میسوزه واقع ...

چی بگم حکمت خدارپ بنازم 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
من هر بار دکتر میدم بخدا نزدیک یه ملیون خرج میکنم سری قبل فقط ۶۴۰ تومن دارو هام شد ۳۶۰ تومن سونو&nbs ...

چقد زیاد خیلبه 

خیلی؟ منم

پمپرز ترک فرانسه نه هااااا ترک ۷۰۰ ۸۰۰ شیر خشک خوب از ۲۰۰ تا ۸۰۰ کالسکه خوب ۱۷ ۱۸ سروزس چوب چیلیک و کپل پا هم که کلا از ایران رفت چه خبره واقعا

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها من هفته دهمم الان 

هفته شش رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده و مشکلی نیست و برام سونوی غربالگری نوشت برای ٢٥ بهمن 

از اول کلا علائم بارداری خاصی نداشتم همون اوایل یکم درد سینه و کمردرد 

ویار اصلا نداشتم فقط کلا یکم بی اشتها هستم 

بعد از خوندن یه تاپیک خیلی ترسیدم 

ممکنه رشد جنینم متوقف شده باشه? یا مثلا قلبش دیگه نزنه?

اخه ویار و هیۂی ندارم! سینه هامم دیگه درد نداره 

پمپرز ترک فرانسه نه هااااا ترک ۷۰۰ ۸۰۰ شیر خشک خوب از ۲۰۰ تا ۸۰۰ کالسکه خوب ۱۷ ۱۸ سروزس چوب چیلیک و ...

😂

چقد زیاد خیلبه 

بخدا راس میگم بیمه نداریم خیلی گرون میشه همه چی فردا باید دوباره برم آزمایش تیروید معلوم نیس اون چقدر بشه تو هر ماه نزدیک چند ملیون خرج میکنیم برا بچه هم هیچی نگرفتم شاید هم نگیرم چون واقعا گرونه میرم قیمت میکنم عقب عقب برمیگردم

بچه ها من هفته دهمم الان  هفته شش رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده و مشکلی نیست و برام سونوی غربالگ ...

نمی‌دونم منم اینطوریم هفته ۹ام