2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسخ به سوالات حقوقی شما😍 هرکس سوالی داره بپرسه

این مردهایی که میرن صیغه میکنن یا زن دوم میگیرن زن اول میتونه ازشون شکایت کنه اصن به جایی میرسه شکایتشون

تو نخ ما نباش گره میخوری
پاسخ به سوالات حقوقی شما😍 هرکس سوالی داره بپرسه

وکیل کدوم کانونی؟

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

دختره عزیزم الانم ۲۲هفتمه 

به سلامتی عزیزم

من همیشه پاهام یخه ولی تو بارداری از همون اولش به شدت گرمایی شدم و پاهام گررررم بودن. بچه من پسر بود.  از این جهت پرسیدم ببینم واقعا به جنسیت جنین ربط داره یا نه

به سلامتی عزیزم من همیشه پاهام یخه ولی تو بارداری از همون اولش به شدت گرمایی شدم و پاهام گررررم بود ...

منم اون‌موقع حس میگردم دختر باشه که شد

میگن گرمی مال پسر هست

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش