برای شمام فامیلا انقدر کنجکاو بودن ما تاالان بچه نمیخواستیم چندماه پیش اقدام کردیم فهمیدیم مشکل داریم بعد ک من دگ بیخیال شدم خدا خواست و من باردار شدم اخه میخواستیم خونمون اوکی بشه بعد یعنی کل فامیل میگفتن چرا بچه نمیارید تااین حد دخالت میکنن😥 تا سونو قلب نذاشتم کسی از فامیلا بفهمه تا سونو رفتم همه فهمیدن خودم تا nt نمیخواستم بگم چون از اول ک میفهمن میگن پس کی زایمان میکنه عمه شوهرمم عروسش ی دختر داره دوباره باردار بود ب ما نگفته بودن هفت ماهگیش گفتن ک نینیش دخمله حالا ازون موقع ک فهمیده من باردارم میپرسه جنسیت چیه ی بارم گفتن اینا ک بچه نمیخواستن چرا خونه تکمیل نشده یهو عروست باردار شد😐 کلا ی جوری هستن من باهاشون البته مشکلی ندارم چون خودمو قاطی نمیکنم همین عمه شوهرم هروقت منو میدید میگفت ی بچه بیار تنهایی مادرشوهرمم میگفت عروسم شاغله درس میخونه تنها نیس خدایی بچه هم نمیخواستیم الانم ک گفته یهو چطور حامله شد نظرشون عوض شد مادرشوهرم گفته بنده خداهارو انقد فامیلای فضول گفتن بچه بیارید اینام اوردن ک دهن فضولارو ببندن. حالا من موندم جنسیت بچه من دخترباشه یا پسر چ فرقی ب حال فامیل میکنه من کلا خودمو قاطیشون نمیکنم سالی یکی دوبار شاید همو ببینیم حتی اینم گفته ک بره غربالگری دکتر جنسیتو بهش میگه😐 من خودم دوس دارم زود بدونم چیه اما بااین اوصاف اگ دکترمم بگه نمیخوام ب کسی بگم ک نی نی چیه تا آنومالی انشالله ب نظرتون کار درست چیه بگم یا نگم ؟یا اگ منو دیدن گفتن چی دوس داری چی بگم من واقعا برام فرقی نمیکنه چون چندبار از مادرشوهرم پرسیده چی دوست دارن خودتون چی دوست دارید ؟ شما باشید چی جواب میدید؟
دلم واست سوخت. چقدر محیط بی فرهنگیه (استثنای مادرهنسرت ک خوبه الحمدلله) هیچی بابا یه حا کات کن این ...
اره ب خدا من اسیرم از دست فامیلا😥 من ک ندیدمشون اما از بابا و مامان همسرم پرسیده شما چی دوس دارید جفتشون گفتن اول سالم باشه بعدم دختر اخه خودشون دختر ندارن عمه شوهرمم ناراحت شده گفته ما دختر میزاییدم داداش قیافه میگرفت حالا دوس داره نوه خودش دختر باشه اینام هیچی نگفتن دگ
ما کلا با خانواده شوهرم رابطه نداشتیم تا زدو مادربزرگ همسرم فوت شد دیگه تو مراسماشون هرکی از راه رسید گفت چرا بچه نمیارید مادر جاری بزرگه م به مادرشوهرم گفته بود دروغ میگن بچه نمیخوایم تو خودت عروستو ببر دکتر حتما بچه دار نمیشه😑 جاری وسطی هم توی جمع که یکی پرسید بچه نداری؟ فوری تو روم گفت از بس طولش دادید همه فکر میکنن بچه دار نمیشید بعد یهو گفت نکنه نمیشه؟😑 یعنی از هر طرف در تنگنا قرار گرفتیم تا مجبور شدیم اقدام کنیم و البته ۱ سال طول کشید ولی خداروشکر دختر نازم الان تو بغلمه😃😘😍
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ما کلا با خانواده شوهرم رابطه نداشتیم تا زدو مادربزرگ همسرم فوت شد دیگه تو مراسماشون هرکی از راه رسی ...
واقعا ادم قطع رابطه کنه راحت تره😐 خداحفظش کنه دختر نازتو عزیزم 😍 اره برا منم ی مراسمی تو مسجد بوده حرف پیچیده ک اینا بچه دار نمیشن درصورتی ک اون موقع ما خودمون قصد سه نفره شدن نداشتیم 😁
اره ب خدا من اسیرم از دست فامیلا😥 من ک ندیدمشون اما از بابا و مامان همسرم پرسیده شما چی دوس دارید ج ...
😑 خانواده شوهر منم ۶ تا پسرن با ۴ تا نوه که اونام پسرن دختر من تکه 😍
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چقدر زشته این حرفا. خدا رو شکر ک مادر همسرت اونجوری نیس. بیچاره قبل از تو از دست این خانواده کشیده. ...
اره بنده خدا انوزم باهاشون درگیره زیاد باهاش اوکی نیستن چون دوتام پسرداره و خانواده پدرشوهرم هوای شوهرمو داشتن تو بچگی کلا همه ی جورایی لجن باشوهرم و خانوادش