2777
2789
عنوان

عمه شوهرم تاالان چندبار زنگ زده گفته نوتون چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 105 پست
دلم واست سوخت. چقدر محیط بی فرهنگیه (استثنای مادرهنسرت ک خوبه الحمدلله) هیچی بابا یه حا کات کن این ...

اره ب خدا من اسیرم از دست فامیلا😥 من ک ندیدمشون اما از بابا و مامان همسرم پرسیده شما چی دوس دارید جفتشون گفتن اول سالم باشه بعدم دختر اخه خودشون دختر ندارن  عمه شوهرمم ناراحت شده گفته ما دختر میزاییدم داداش قیافه میگرفت حالا دوس داره نوه خودش دختر باشه اینام هیچی نگفتن دگ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کلا با خانواده شوهرم رابطه نداشتیم تا زدو مادربزرگ همسرم فوت شد دیگه تو مراسماشون هرکی از راه رسید گفت چرا بچه نمیارید مادر جاری بزرگه م به مادرشوهرم گفته بود دروغ میگن بچه نمیخوایم تو خودت عروستو ببر دکتر حتما بچه دار نمیشه😑 جاری وسطی هم توی جمع که یکی پرسید بچه نداری؟ فوری تو روم گفت از بس طولش دادید همه فکر میکنن بچه دار نمیشید بعد یهو گفت نکنه نمیشه؟😑 یعنی از هر طرف در تنگنا قرار گرفتیم تا مجبور شدیم اقدام کنیم و البته ۱ سال طول کشید ولی خداروشکر دختر نازم الان تو بغلمه😃😘😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اره ب خدا من اسیرم از دست فامیلا😥 من ک ندیدمشون اما از بابا و مامان همسرم پرسیده شما چی دوس دارید ج ...

چقدر زشته این حرفا. خدا رو شکر ک مادر همسرت اونجوری نیس. بیچاره قبل از تو از دست این خانواده کشیده. فک کنم داره کمکت میکنه ک تو دیگه نکشی

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
ما کلا با خانواده شوهرم رابطه نداشتیم تا زدو مادربزرگ همسرم فوت شد دیگه تو مراسماشون هرکی از راه رسی ...

واقعا ادم قطع رابطه کنه راحت تره😐 خداحفظش کنه دختر نازتو عزیزم 😍 اره برا منم ی مراسمی تو مسجد بوده حرف پیچیده ک اینا بچه دار نمیشن درصورتی ک اون موقع ما خودمون قصد سه نفره شدن نداشتیم 😁 

اره واقعا باید اینکارو کنم مادرشوهرمم گفت چ عجله ایه تو سه ماهگی جنسیت بگن بعد دوباره ی چی دگ بگن حا ...

کلا بعضی عمه های شوهر حس قرابت بی جایی با آ دم دارن😑 دمشون باید چید خیلی پررو بشن

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
اره ب خدا من اسیرم از دست فامیلا😥 من ک ندیدمشون اما از بابا و مامان همسرم پرسیده شما چی دوس دارید ج ...

😑 خانواده شوهر منم ۶ تا پسرن با ۴ تا نوه که اونام پسرن دختر من تکه 😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من اخرشم‌نفهمیدم نوتون چیه؟ شما فهمیدی؟

اسی جان میگه عمه شوهرش هی میپرسه بچه شما جنسیتش چیه چون از مادرشوهر اسی میپرسه میگه نوه شما جنسیتش چیه دختر یا پسر 

بخدا من شوهرم سه تا عمه داره الان تو خیابون نشونم بدم بازم نمیشناسمشون

ببخیال برا منم همین بودن زندایی های شوهرم همش فضولی میکردن ولی نمیدونم چه مرضی تو وجود بعضیا هست بفهمن جنسیت بچه چیه😂 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من ندیدمشون اما از خانواده شوهرم پرسیده اول گفتن سالم باشه بعد دختر ناراحت شده😐

اشتبا کردن. بعد نداره. فقط سالم باشه. هرچه از دوست رسد نیکوست. نباید بگی دخترباشه وگرنه ارزش جمله اول از بین میره. فقط سالم و صالح

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
چقدر زشته این حرفا. خدا رو شکر ک مادر همسرت اونجوری نیس. بیچاره قبل از تو از دست این خانواده کشیده. ...

اره بنده خدا انوزم باهاشون درگیره زیاد باهاش اوکی نیستن  چون دوتام پسرداره و خانواده پدرشوهرم هوای شوهرمو داشتن تو بچگی کلا همه ی جورایی لجن باشوهرم و خانوادش