2777
2789
فولیکول چند داشتی؟؟؟

اصلا سونو ندادم امپولم نزدم فقط قرص خوردم و اقدام

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا با دو دوره حامله شدم

برای امضات دعا کردم خدا کمکت کنه برو مرکز ناباروری ابن سینا درمان سقط مکرر داره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
ممکونم عزیزم رحمم دوشاخه باید جراحی کنمتوا

چه جالب منم رحم دو شاخه بودم .حتما دکتر عالی پیدا کن .رحمتو دست هر کسی نده عملیه که باید پزشکش متبحر باشه تو لاپاروسکپی 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
چه جالب منم رحم دو شاخه بودم .حتما دکتر عالی پیدا کن .دست هر کسی نده عملیه که باید پزشکش متبحر باشه ...

شما عمل کردی؟ پیش کدوم دکتر؟ از شکم عمل شدین۰و

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

شما چند ماه اقدام هستین و فقط کلومفین داده؟

من پنج ساله  قبلا با لتروزول باردار شدم پوچ‌بود دکترم عوض کردم اینم سه ماه لتروزول داد فایده نداشت این ماه گلوکوفاژ و کلومیفن داد و رفتم سونو دوتا فولی داشتم آمپول اچ سی جی هم زدم تا ببینم خدا چی میخاد

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
شما عمل کردی؟ پیش کدوم دکتر؟ از شکم عمل شدین۰و

من. چون دکتر خوب نرفتم دو بار عمل شدم .شما دکتر خوب پیدا کن

من. چون دکتر خوب نرفتم دو بار عمل شدم .شما دکتر خوب پیدا کن

عملش از شکمه؟ من تو شهرستانم دکترم گفت برو تهران بیمارستان میرزاکوچک خان

من پنج ساله  قبلا با لتروزول باردار شدم پوچ‌بود دکترم عوض کردم اینم سه ماه لتروزول داد فایده ند ...

منم پنج ماهه اقدام هستم واسه بارداری دوم ولی دکتر به من‌آمپول نداده

چن ھفتہ سقط داشتین؟ علت سقطتون چی بود؟ 

۷،۸ هفته 

من خوب بودم اصلا لک بینی اینام نداشتم رفتم سونو بهم گفت مشکوک به بارداری هتروتوپیکی ی توده تو تخمدانته ولی فقط ی کیست بود از اون موقع من خیلی استرس کشیدم میترسیدم ی شب تو خواب ترسیدم پریدم چون واقعا آرامش نداشتم همون موقع حس کردم ی چیزی تو دلم کنده شدافتادم لک بینی و خونریزی رفتم قلبشم تشکیل شد و بعد وایساد چون دکترم گفت شیافتو قطع کن بخاطر بارداری هتروتوپیک دیگه خونریزیم بیشتر شد سقط شد بعد فهمید کیست جسم زرد بود

مامان دوتا دخمل ناز 😍
عملش از شکمه؟ من تو شهرستانم دکترم گفت برو تهران بیمارستان میرزاکوچک خان

شکمو دو تا سوراخ کوچولو میکنن .عمل سختی نیست ولی نتیجه عمل وبرداشتن درست شاخ  مهمه دکترت باید عالی باشه .تو نی نی سایت بگرد وبپرس دکتر خوب بهت معرفی میکنن .باید متخصص لاپاروسکپی وهیستروسکپی باشه