2777
2789

سلام بچه ها،میخوام برم بازار مولوی،کسی رو اونجا میشناسید که آدم منصفی باشه و به موقع پرده ها روتحویل بده و البته کاراش شیک و تمیز باشه؟

انقدر از بدقولی اصناف اونجا گفتن که میترسم هر مغازه ای برم🥺🥺🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی می گفت اونجا می رفته می گرفته ولی بعد رفته نزدیک خونه خودشون شریعتی گرفته برای مامانش. دیده عه همون قیمت داره میده. و چون صرفا شناخت پیدا کرده بوده برای فک فامیل می گرفته اون مغازه دار گولش می زده 😕 نمی شه اعتماد کرد. پولشو که کامل نمیدی تا نیاد نصب کنه.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

ما بهشون سفارش داديم پرده سه تا خونه رو 

اصلا بد قولي نكردن 

سر تاريخ جنسمون اومد 

كيفيت و همه چي هم عالي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یکی می گفت اونجا می رفته می گرفته ولی بعد رفته نزدیک خونه خودشون شریعتی گرفته برای مامانش. دیده عه ه ...

پرده هرجا ی قیمته ب زندایی های من سه طبقه رو گفته بودن 100میلیون شوهرمن زد براشون 23ملیون یهو 70.80تون فرقشه زندایی هام قیمتو ک گف شوهرم کپ کردن ب نظرم هرچی مغازه شیکتر گرونتر

عزیزم کدوم پرده فروشی و کجای مولوی بود؟ ممنون از راهنماییت🌹❤

والا يادم نيست الان 

تازه ما از شهرستان رفته بوديم يكجا سفارش داده بوديم بهشون كه برامون فرستادن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
پرده هرجا ی قیمته ب زندایی های من سه طبقه رو گفته بودن 100میلیون شوهرمن زد براشون 23ملیون یهو 70.80ت ...

اکثرا اینطور فک میکنن ولی بعضی جاها هم به شیکی نیست. منم مثالی که زدم کاملا برعکس بودم.

می شه آدرسی چیزی کانال تلگرامی از کارهای همسرتون بذارید؟

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
اکثرا اینطور فک میکنن ولی بعضی جاها هم به شیکی نیست. منم مثالی که زدم کاملا برعکس بودم. می شه آدرسی ...

الان زنگ میزنم آیدیه کانالشو میگم بفرسته میذارم اینجا ولی نگید من گفتم چون نمیدونه نی نی سایت دارم