الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی می گفت اونجا می رفته می گرفته ولی بعد رفته نزدیک خونه خودشون شریعتی گرفته برای مامانش. دیده عه همون قیمت داره میده. و چون صرفا شناخت پیدا کرده بوده برای فک فامیل می گرفته اون مغازه دار گولش می زده 😕 نمی شه اعتماد کرد. پولشو که کامل نمیدی تا نیاد نصب کنه.
می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یکی می گفت اونجا می رفته می گرفته ولی بعد رفته نزدیک خونه خودشون شریعتی گرفته برای مامانش. دیده عه ه ...
پرده هرجا ی قیمته ب زندایی های من سه طبقه رو گفته بودن 100میلیون شوهرمن زد براشون 23ملیون یهو 70.80تون فرقشه زندایی هام قیمتو ک گف شوهرم کپ کردن ب نظرم هرچی مغازه شیکتر گرونتر
عزیزم کدوم پرده فروشی و کجای مولوی بود؟ ممنون از راهنماییت🌹❤
والا يادم نيست الان
تازه ما از شهرستان رفته بوديم يكجا سفارش داده بوديم بهشون كه برامون فرستادن
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊