2777
2789
عنوان

من حسودم به خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 212 پست
بقران با وام ازدواجم طلا گرفتم من هنوزم یاد اون روزا میفتم اشکم میاد

منم خانواده شوهرم برام طلا نگرفتن گفتن همون سکه هایی که وقت عقد فامیل بهم کادو داده بودن گفتن بدین طلا بگیرین شوهرم بنده خدا از خودش یکم پول گذاشت اون سکه ها رو هم دادیم طلا گرفتم برای همین اگه شوهرم یه روز بحواد همچین حرکتی برای خانواده اش بزنه دو برابرش رو باید اول برای من خرج کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری بخدا‌ . چقد پررو اونا باید در حد توان جبران میکردن. یا نمیبردن ماشین مردم رو

هزار بارربهش گفتم بیا ماشین رو بزار خونه دوستت بگو اون بردتش با 206 برید گوش نداد منم حرص نمیخورم خودش زجر بکشه تا دندش کش بیاد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خونه نداریم ماشین داریم

اخه ۱۶ میلیون هم کم پولی نیست.

هر چند شوهر منم دست کمی نداره، فقط پول نداره که بخره🤣

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
منکه شوهرم نداشت اینا هم کشیده بودن کنار. گ

به نظرم حالا که شوهرت داره عزیزم که ۱۶ تومن داده برای خواهرش  طلا گرفته شما به جای حرص خوردن که فقط خودت رو داغون میکنی دوبرابرش برو طلا بگیر حرفی هم زد شوهرت جوابش رو بده