2777
2789

ختنومایی که بچه هاتون یکسال یا یکسال به بالا هستن لطفا بیاید اینجا پسرم ده ماهشه هیچ کاری نمیکنه فقط میشینه داخل روروکشم حرکت میکنه ولی نه سینه خیز میره نه چاردستو پا با اسبابزیهاشم بازی میکنه ولی نشستنشم هنوز کامل تعادل نداره  گاهی وقتا میافته خودش نمیشینه ها من خووم میشونمش  خیلی نگرانشم حس میکنم کند حس میکنم خیلی داره دیر حرکت میکنه همه چیزش بنظرتون ببرمش دکتر ؟ بچه ها چکار کنمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه دختر خواهرشوهر من

دختر اون ۱۰ماهگی تازه سینه خیز رفت و نشستنشم کامل نیست

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بچه با بچه فرق داره یکی ده ماهگی راه رفتنوشروع میکنه یکی هم تازه میخواد بشینه..نگران نباش اما محض اطمینان یه دکتر ببر..فوق تخصص نوزادان خوب ببر هر دکتری بلد نیس نظرای الکی میدن..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

پسر من ۷ ماهشه دمروش می کنم صورتشو می ذاره زمین می خوابه اصلا سعی نمی کنه که حرکت کنه تو رارئوک مق برق این طرف واون طرف می ره دورش بالش می ذارم میشینه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه ها با همدیگه فرق دارن بچه بوده تازه یک سال و نیم چهار دست و پا رفته دوسالگی راه رفته بچه هم هست شش ماهه چهار دست و پا میره . به نظرم ننشونش زوده براش وقتی خودش چهار دست و پا رو یاد بگیره سریع نشستن رو هم یاد میگیره

تورو خدا واسه اینطور چیزا نگران نشید و به بچه هم فشار نیارید

هر بچه مدلش یه جوره بعضی از بچه ها حتی بدون دستو پایی راه میوفتن پس نگران نباش

به حرف هیچ کسی هم توجه نکنید که چرا اینطوریه چرا فلانه

از بچگیش و داشتن فرشته کوچولو  لذت ببر

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...

ببین عزیزم کلا یسری بچه ها نه سینه خیز میرن نه چاردست و پا...یهو پا میشن راه میرن...خب شما باید کمکش کنی...زیاد بشونش...زیاد بزار تو رورویک ...باید یادش بدی...دستشو بگیری راه ببریش...جلوش چاردست و پا بری...پسر من تو نه ماهگی بچه های فامیل جلوش هی سینه خیز رفتن یادگرفت تا قبلش نمیرفت...ازچارماهگی هم میزاشتمش رورویک...ازشش ماهگی هم میشوندمش دورش بالش میزاشتم دیگه کم کم یاد گرفت