2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید پسر ده ماه من مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 25 پست
عزیزم چه خوبه که بفکر هستیذ پسر جاری من 5 ماهشه نه خودشو میکشه نه غلت میزنه درصورتی که خواهر زاده م ...

زوده چه توقعی دارید بچه ها با هم فرق دارن آیا شما شبیه خواهرت هستی یه استعداد و توانایی دارید که از دوتا بچه کاملا غریبه انتظار مثل هم بودن دارید

زوده چه توقعی دارید بچه ها با هم فرق دارن آیا شما شبیه خواهرت هستی یه استعداد و توانایی دارید که از ...

نه من اصلا توقعی ندارم اتفاقا از روی علاقه برام مهمه. چون من میبینمش که از سنش عقبه ولی هیچ وقت به جاریم نگفتم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من اصلا توقعی ندارم اتفاقا از روی علاقه برام مهمه. چون من میبینمش که از سنش عقبه ولی هیچ وقت به ج ...

نه اصلا عقب نیست نمیدونم نمودار رشد کودکان بهداشت رو دیدی یا نه خواهرزادتون زرنگه ماشالله ولی بچه جاریتون عقب نیست روند رشدش

نه اصلا عقب نیست نمیدونم نمودار رشد کودکان بهداشت رو دیدی یا نه خواهرزادتون زرنگه ماشالله ولی بچه جا ...

حتی وزنش هم خیلی کمتر هست. خواهر زاده من انقد مامانم باهاش بازی کرده که این کارهارو میکنه اگر بچه هیچ مشکلی نداشته باشه فعالیتش به زمانی مربوط میشه که مادر وفت میذاره

شما بچه داری؟ . چون اصلا صحبت هاتون علمی نیست.

من ندارم ولی خب به واسطه خواهر زادم با نمودار رشد و کارهایی که در هرماه باید انجام بدند رو میدونم بعد اینگه لطفا دعوا نداشته باشید من ازروی علاقه نگرانشم حتی یکبار هم به جاریم چیزی نگفتم خودش هم مقایسه میکنه میگم بچه با بچه غرق داره ولی من حس میکنم که این بچه از سنش عقبتره 

به دنیا اومد مشکلی نداشت؟مثلا بدنش شل باشه؟نسبت به صداها واکنش داره؟بهداشت بردیش چیزی نگفت؟

نه مشکلی نداشت زود بدنبا اومد بیست روز ۹ روز بستری بود ان ای سیو مشکل تنفسی داشت بعد خوب شد اوردیمش خونه اره واکنش داره صداش میکنیم نگا میکنه  نه بدنشم شل نیست  خووم میزارمش رو پا تکیه میده به پشتی وایمیسه سرپا ولی تعادل نداره ولی رو پاش وایمیسه حس میکنم کمرش شل انگار ولی پاهاش خیلی محکم

حتی وزنش هم خیلی کمتر هست. خواهر زاده من انقد مامانم باهاش بازی کرده که این کارهارو میکنه اگر بچه هی ...

عزیزم من از صب تا شب باهاش بازی میکنم تا تی تاتی میکنم باهاش  با اسباب بازیاش بازی میکنن باهاش کلی باهاش وقت میگذرونم بدنشو با روغن هفا مغز و روغن بادوم چرب میکنم 

نه مشکلی نداشت زود بدنبا اومد بیست روز ۹ روز بستری بود ان ای سیو مشکل تنفسی داشت بعد خوب شد اوردیمش ...

خب خداروشکر که مشکلی نداشت یکی از اطرافیان بچه ش همین علائمی که گفتم داشت الان هم که بزرگ شده خیلی کنده حرکاتش و...دیر آموزم هست کلی دکتر بردن که بفهمن مشکلش چیه.خانمی بچه رو ببر یه دکتر خوب که اگه خدایی نکرده مشکل داشت بتونی درمانش کنی ولی اگرم مشکلی نداشت دیگه خیالت راحته واسوده زندگیت رو ادامه میدی