2777
2789
عنوان

همکار شوهرم خانمه به شوهرم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 74 پست

شماره خانومو داشته باش 

اما پیامی نده 

مواظبت کن شوهرت خواست بره بگو منم میام

حتما برو

یا اگر ممکنه یه بار برو محل کار خانومه ببینتت

بعید نیس هیچی 

الان دیگه مرگ طبیعی شده از کجا معلوم نامرد باشه زنه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدها عزیزم بیخود میکنه بچه مرد جماعت ب چشم بردار نگاه بکنه

نمیدونم گفتم زود قضاوت نکنه حالا هر جور خودش صلاح میدونه میتونه خیلی با ارامش به خانومه بگه دوس ندارم به همسرم پیام میدی 

شوش مرده سخت نگیر شاید کمک مسخاد  ولی حواست ب شوهرتم با‌شه👀👀👀👀

یعنی یه مرد تو فامیل ندارن که از همکار کمک بخواد.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منم یکی از همکارای شوهرم همش بهش پیام میداد و ابراز علاقه میکرد شوهرمم بلاکش میکرد باز با یه اکانت د ...

من تاالان رعایت کردم چیزی نگفتم ولی قضیه مشکوکه تابلوی داره خودشو به شوهرم نزدیک میکنه

من که تو این مسائل خیلی رک عمل می کنم اگه خیلی حرصم بگیره شماره طرف رو میذارم تو باک لیست شوهرم. یا با همون گوشی شوهرت جواب پیامش بده بگو من خانکمشون هستم و تسلیت میگم اگه کاری داشتید بهم خبر بدید

سنش زیاده یا جووونه؟

عزیزم منم خیلی زود حساس میشم رو این مسائل 

شما هروقت دیدیش خانومه رو بهش بگو اگه گاهی کمکی خاستی به خودم بگو 

بدش ازش بپرس برادری پدری خاله ای عمویی کسی نداری که بهت سر بزنن؟؟ 

فقد نزاری پاش به خونتون باز بشه همین😑🤦‍♀️

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم منم خیلی زود حساس میشم رو این مسائل  شما هروقت دیدیش خانومه رو بهش بگو اگه گاهی کمکی خاس ...

اشتباه ریپلای کردی با اسی بودیاااا

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
سنش زیاده یا جووونه؟

عه ببخشید اشتباهی دستم خورد واس شما ارسال شد 😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عه ببخشید اشتباهی دستم خورد واس شما ارسال شد 😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اینی که گفتی حالا شاید قضاوت نکنیم شاید اون زنه پدر و برادرش بهش کاری ندارن و کلا تنهاس

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊