شوهرش تازه فوت کرده چندماهی میشه شوهرم رفت دستشویی گوشیشو چک کردم دیدم بهش پیام داده چنتا ولی شوهرم از هر 2 سه تا یکیشو جواب داد پیاماشم بیشتر سلام حالتون خوبه و فلان الکی احوالپرسی میکنه و میخاد سرصحبت باز کنه واس مراسم های شوهرش هم فقط بشوهر من زنگ میزنه میگه حتما بیاین مراسم گرفتیم خیلی اصرار میکنه منو اصلا نمیگه نمیدونم الکی حساس شدم یانه، بشوهرم هم بگم میدونم میگه هیچی نیست تو بد برداشت کردی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که تو این مسائل خیلی رک عمل می کنم اگه خیلی حرصم بگیره شماره طرف رو میذارم تو باک لیست شوهرم. یا با همون گوشی شوهرت جواب پیامش بده بگو من خانکمشون هستم و تسلیت میگم اگه کاری داشتید بهم خبر بدید
شما هروقت دیدیش خانومه رو بهش بگو اگه گاهی کمکی خاستی به خودم بگو
بدش ازش بپرس برادری پدری خاله ای عمویی کسی نداری که بهت سر بزنن؟؟
فقد نزاری پاش به خونتون باز بشه همین😑🤦♀️
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
عزیزم منم خیلی زود حساس میشم رو این مسائل شما هروقت دیدیش خانومه رو بهش بگو اگه گاهی کمکی خاس ...
اشتباه ریپلای کردی با اسی بودیاااا
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
عه ببخشید اشتباهی دستم خورد واس شما ارسال شد 😑🤦♀️🤦♀️🤦♀️
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
عه ببخشید اشتباهی دستم خورد واس شما ارسال شد 😑🤦♀️🤦♀️🤦♀️
اینی که گفتی حالا شاید قضاوت نکنیم شاید اون زنه پدر و برادرش بهش کاری ندارن و کلا تنهاس
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊