2777
2789
عنوان

دعا کنید بچه خواهرم سقط شه

523 بازدید | 24 پست

خواهرم بعد ۸ سال باردار شد .

ولی الان ک تو ماه پنجمه دکترا گفتن دریچه قلب بچه مشکل داره باید سقط کنی مجوز سقطم دادن بهش

از دیشب تاحالا بیمارستان بستریه قرص گذاشتن و امپول زدن 

هنوز ب خون ر.ی.ز.ی نیفتاده .دهنه رحمش باز نمیشه.

بچشم دختر.

دعا کنید زودتری سقط شه 🙏🙏

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

عزیزم الهی😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بمیرم

از ته دلم دعا میکنم زود زود به دلشون شاد شه و خدا دامنشونو سبز کنه

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

ای جان دلم😭درکش میکنم منم سقط پنج ماهکی داشتم فقدمردع بود پنج روزبرای من طول کشید ک سقط کردم طبیعی آوردم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
چرا تو ماه پنجم بهش گفتن قلبش مشکل داره. قلب که همون اول معلومه😞

اره گقته اونام گفتن الان معلوم شده .نمیدونم .ازمونم دوره ناراحتیم 😢

عزیزم الهی😔

سلام عزیز..من پیگیرت بودم چی شد سونو رفتی؟؟

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
ای جان دلم😭درکش میکنم منم سقط پنج ماهکی داشتم فقدمردع بود پنج روزبرای من طول کشید ک سقط کردم طبیعی ...

وای ینی خاهرمم ایقد زمان میبره دهن رحمشم باز نمیشه.

میترسه خیلی.

واس کورتاژ سِر میکنن؟

سلام عزیز..من پیگیرت بودم چی شد سونو رفتی؟؟

سلام عزیزم ممنونم سقط شد😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وای ینی خاهرمم ایقد زمان میبره دهن رحمشم باز نمیشه. میترسه خیلی. واس کورتاژ سِر میکنن؟

منودستودکورتاژ ندادهرچی گفتم دهانه رحم من اصن بازنشد ی باکنک فرستادن داخل رحم بعدش اونجابادش کردن دهانه رحم بازکنی حتی اجازه ندادن ک بلندبشم تاسرویس برم لنگ میزااشتم بااون بادکنک ی آب مقطر ی کیلویی آویزون پایین تختبود😭😭😭😔😔😔چ زجری کشیدم همه موهاموکندم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....