2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد جشن تولد بچه هام

87 بازدید | 2 پست

اسفند تولد دو تا پسرهام هست از تولد یک سالگی پسر بزرگم هر سال برای تولدش تدارک دیدیم و تم چیدیم و خانواده خودم و همسرمو دعوت کردیم و کلی تدارک غذا و دسر و مخلفات بوده حتی تولد سه سالگیش که من روز تولدش زایمان کردم فرداش که از بیمارستان اومدم شبش با تمام تدارکات جشنشو برگزار کردیم حالا امسال نمیخوام خانواده همسرمو دعوت کنم فقط میخوام تم کامل بچینم و خواهرم چون طراح هست و کار عکاسیشم خوبه و دوربین حرفه ای داره  میانشون و ازشون عکاسی میکنه و کلیپ و اینا درست میکنه.از طرفی میگم اونا ببینن دکور کامل چیدیم و خانوادم بودن پدر و مادرشوهرم دلخور نشن از طرفی هم فقط اونارو بگم میترسم برادرشوهرو جاریمو اینا دلخور بشن بگن تولد گرفتن مامان اینارم گفتن ماهارو نگفتن

خب ۳نفری بگیرید خواهرتم عکاس باشه

سه نفر نیستیم که خواهرم ازدواج کرده هر سال برای تولد پسرام مرخصی میگیره دو روز مرخصی میگیره خودشو شوهرش میان کمکمون از خرید تزیینات و گل تا انجام تزیینات بادکنک ارایی و گل آرایی و عکاسی ساخت کلیپو همه رو انجام میدن مامانم هم بنده خدا تو کارهای غذایی کمکم میکنه امسالم همینطوره مامانمو خواهرم و شوهرخواهرمو داداشم هستن و فقط قراره تزئینات کنیم و عکاسی و کلیپ و اینا

ولی خانواده همسرم پرجمعیت تر هستن و به خاطر کرونا امسال فقط یکی دو بار شده که جمع بشیم به خاطر همین میخوام امسال دعوت نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.