2777
2789

گاهی میاد تو ذهنم و از خدا میخوام اول من رو ببره چون طاقت ندارم و بعدم خودمو مشغول میکنم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بعضی وقتی مرگ خودمو تجسم میکنم و میبینم اطرافیانم چی میگن وگریه میکنن و.. کلی هم براخودم گری ...

میفهمم،ولی من احساس میکنم اخیرا نیاز به روان پزشک دارم😶💔وقتی حوصلم سر میره به ساعت خیره میشم و هر ثانیه هی میگم:

«الان یکی مرد» ، واقعا فازم چیه 😐😶💔😹

چرا از درون یخ زدم ولی از بیرون گرمم ؟
میفهمم،ولی من احساس میکنم اخیرا نیاز به روان پزشک دارم😶💔وقتی حوصلم سر میره به ساعت خیره میشم و هر ...

وا😐تو واقعا یچیزیت هس ، خب میتونی ثانیه هارو نگاه کنی بگی وای یکی به دنیااومد یااگه منحرفی بگی الان چندنفر باهم درحال... هستن😐

مثبت فکرکن دوستم 

از دست دادن شون خیلی درناکه :(

اره خیلی دردناکه فکرمیکنی میمیری از دردش ،ولی همزمان باهاش خدابهت یه صبری هم میده ک خودت تعجب میکنی چجوری ازشدت غم نمردی !!

امیدوارم ک هیچوقت تجربش نکنی😘 عزیزانت سالیان سال درکنارت باخوشی زندگی کنن

تنها ترسی که ندارم همینه کلا به مرگ عزیزانمو خودم بی تفاوتم💔

من به طرز وحشتناکی فوبیای مرگ اطرافیان دارم ،وقتی بچه بودم خیلی از فامیلامون مردن،یعنی خیلی عجیب دورم خالی شد یهو :/💔

وا😐تو واقعا یچیزیت هس ، خب میتونی ثانیه هارو نگاه کنی بگی وای یکی به دنیااومد یااگه منحرفی بگی الان ...

مامانمم همینو گفت😐💔

ولی بعد از این اوضاع ی سر میرم تیمارستان ابن سینا شیراز، تو خیابون حافظ؛ ۳ هفته تخت میگیرم