2777
2789

سلام عزیزان بعلت درد های زیاد ۳۷ هفته و۵ روز سز میشم کلی میترسم...از سالم بودنش از بالا بودن زردی بچه از دستگاه رفتنش😭

میگم بچه گناه داره زود میارمش و دچار مشکل میشم از اون طرف هم دیگه واقعا دردام خیلی قابل تحمله و میخوام سزارین اختیاری شم ...کلی نگرانم ....کی میشه پس فردا شب این موقعه شه دیگه هم بچمو دیدم هم راحت شدم

دعام کنید شما نی تی سایتی ها دعاهاتون معجزه میکنه❤❤

نترس آمپول ریه رو بزن

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم تو شرایط شما سزارین شدم دخترم سالم و سلامت اومد بغلم یه کوچولو زردی داشت با دارو حل شد نگران نباش توکلت به خدا باشه💖

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

اصلا سخت و ناراحت کننده نیس

من اطرافیانم زایمان های وحشتناک داشتن

بعد میومدن واسه من تعریف میکردن

منم عاقل بودم با خودم میگفتم سالی که اینا زایمان کردن کجا و الان کجا

من اصلا سز رو متوجه نشدم

بی حسی بودم و میدیدم حتی

عالی بوود

هنوزم که هنوزه همه میگن زایمانت باعث شد ما دلمون اروم بشه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

انشاالله صحیح و سالم میاد بغلت

فقط من یه اشتباهی کردم تو نکن

بچه رو که اوردین خونه زیاد نپوشون، همین لباس پوشیدن زیاد باعث میشه بچه زردی بگیره، جوراب اصلا توی خونه پاش نکن، یه زیر دکمه آستین دار و یه شلوار کافیه

هفته ۳۳ بود ک ۶‌ تا زدم🥺

خوب نگران نباش سزارین لذت بخشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

ب سلامتی عزیزم نترس

مثبت فک کن چیزای منفی رو جذب نکن انشالله ی نی نی صحیح و سالم و تپل مپل بغل میگیری سر زایمانت برای همه دعا کن💞

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
من سر سزارینم فقط به هفته ی بعد از سزارین فکر میکردم😃 استرسم تموم میشد میدونی سزارین کل ترسش برای ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم❤

دعام کن حداقل بچه ام سالم باشه و تره زیر دستگاه