2777
2789
عنوان

خیانت

408 بازدید | 23 پست

سلام دوستان  عزیزم  نظرتون  راجب  این  نوع  خیانت  چی  هست ؟

مردی  که در  دوران  نامزدی به  سر  میبره و  هر  روز  پیش  نامزدش  هست  و  هیچ   نوع   کمبودی نداره   چه از  لحاظ  روحی چه   از  لحاظ مادی اما در  خلوت  خودش با  یه   خانم  دیگه   حرف  بزنه  

به  خانم  خودش حرف  های  عاشقانه نزنه اما به اون   خانمی  که  باهاش  دوست   شده   حرفای  عاشقانه  بزنه شما  جای  زنش  باشید  چیکار  میکنید .

البته   این  اقا  فهمیده  که خانومش میدونه  ولی به  روی  خودش  نمیاره   و  ابراز  محبت  میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دلیلی نداره باهاش ادامه بده خیانت خیانته دیگه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

چرا یه مرد باید کنار نامزدش امنیت مادی داشته باشه؟؟

از زمین به اسمون میباره؟؟😐😐

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

خیانت خیانته

وقتی کمبودی از جانب زنش نداشته و اینکارو کرده

پس قطعا مشکل روحی داره

من باشم تو دوره نامزدی و عقد اگر خیانتی ببینم هر نوع خیانت

بی معطلی جدا میشم

اونی که تو دوران شیرین عقد خیانت کنه

وای به احواله چند سال بعد از ازدواجش!

انقد سرپوش نزارید رو خیانت ها و دنبال ماست مالی نباشید

هییییچ آدم خائنی تغییر نمیکنه ذاتش خرابه

مگر اینکه علت اصلی خیانت کمبود شدید از جانب همسرش باشه.