2777
2789
عنوان

میگم که

324 بازدید | 28 پست

میگم که من دختر عموم حاملس یعنی نزدیک زایمانشه ولی اصلا سینه هاش نوک نداره یعنی اصن نداره صافه☹😐به دکترش هم گفته ولی دکترش گفته عادیه با اینکه من شنیده بودم نزدیک زایمان اصلا نوک سینه شیر میده،شما چیزی میدونین که بتونه کمکش کنه؟

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامان منم نداشتع مشکلی نیس😂🤦‍♀️

کشیدی درش اوردی تو😂

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
پس چطوری شیر میدن؟

بچه میک میزنه در میاد..

منم نداشتم بعد از قطع شیر دهی بازم رفت تو😐

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
😂😂😂وای  من همیشه ازش میپرسم همیشه هم میگ تو خیلی چشم سفیدی🤣

😂😂بگو بیخیال ننه

پیگیری نکردین یعنی دکتری راهی چاره ای؟

عزیزم ۸۰ درصد همینن وقتی بچه بدنیا میاد و میک میزنه خود ب خود برحسته میشه!