2777
2789
عنوان

فشارخون بارداری کمک

8974 بازدید | 31 پست

من فشارم متغیره بعضی وقتا رو ۱۲ .ولی بعضی وقتا میشه ۱۳. حالا دکترم گفته هر روز بگیر بالا رفت برو دکتر قلب دارو بده. میخواستم ببینم چند باشه باید دارو مصرف کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو بارداری تحت نظر دکتر داخلی بودم چون فشارم بالا بود هر دو روز یا هر روز فشارم چک میکردم و کلا ...

عزیزم میشه بگین چند بود و چکار کردین؟به مشکل بر نخوردیم بچتون سروقت دنیا اومد؟

ببین منم رو۱۴ میرفت

فقط وفقط نمک حذف کردم یعنی به هیچ غذایی نمک نمیزدم خیلی بدمزه میشد ولی چاره نبود با همینا کنترل کردم وخداروشکر کار ب بستری ودارو نکشید.

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

فشار سنجم داشتم هر روز خونه کنترل میکردم

اگ فشار سنج نداری ایراد نداره برو درمانگاه روزی یبار چک کن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ببین منم رو۱۴ میرفت فقط وفقط نمک حذف کردم یعنی به هیچ غذایی نمک نمیزدم خیلی بدمزه میشد ولی چاره نبو ...

من شیرینی و چربی هم نمی خورم.دکترم گفت پیاده روی کن. یعنی اصلا دارو نخوردین؟

غذاهایی ک پتاسیم دارن بخور فشار کنارل میکنه مثل انواع میوه ها وسبزیجات

چای ترش هم میتونی چند روز یبار دم کنی بخوری

آب گریپ فروتم خیلی برای کاهش فشار خوب

من شیرینی و چربی هم نمی خورم.دکترم گفت پیاده روی کن. یعنی اصلا دارو نخوردین؟

نه اصلا چون چندباری رفت بالا بعدش همیشه نرمال بود منم ۲۳هفته تینا بودم.

آره تحرکت زیاد کن ک ورم نکنی