2777
2789
عنوان

بارداری بلافاصله بعد از زایمان 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 64943 بازدید | 50 پست
سلام. جانم

من الان دو ماه و نیمه زایمان کردم از روز 25زایمان قرص لاینسترول خوردم تا الآنم پریود نشدم اما کمردرد و شکم درد دارم دقیقا مثل بارداری قبلیم اما چون دکترم گفته بود با قرص امکان بارداری نیست دیگه پیگیر نشدم الان شما گفتین شک کردم چون دکتر گفته بود دوتا شرط داره تنها تغذیه بچه شیر خودت باشه و سر ساعت مصرف کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گفتین قرص شیردهی استفاده کردین و باردار شدین چه مارکی

یادم نیست اسمش چی بود. هفت سال میگزره از اون قضیه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من الان دو ماه و نیمه زایمان کردم از روز 25زایمان قرص لاینسترول خوردم تا الآنم پریود نشدم اما کمردرد ...

اره. اگه اون دو تا شرایط رو ۱۰۰ در ۱۰۰ رعایت کنی احتمال بارداری نیست. من هم شیر خشک میدادم هم شیر خودم برای همین باردار شدم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اره. اگه اون دو تا شرایط رو ۱۰۰ در ۱۰۰ رعایت کنی احتمال بارداری نیست. من هم شیر خشک میدادم هم شیر خو ...

آها پس جای نگرانی نیست برا من چون فقط شیر خودمو میخوره 

ممنونم که جواب دادین