2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون خانومه....

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 82 پست
همین که خدا بهش یه فرصت دیگه داده که انسان باشه و از نو زندگی کنه ولی خدایی تو اون یه هفته چی کشیده... امروز راحت تر از چاه حرف میزد از ترساش و حشره ها و .....
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
بعضخانوما.... نصیحت نخواستم فقط یه علامت سوال تو ذهنم بود که خواستم برطرفش کنم
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده که انداخته بودشون تو چاه تو چند مرحله پول های زیادی گرفته ازشون و هی طفره می رفته از گنج. شوهر این خانوم هم هی بهش فشار میاورده یا پولهای من رو بده یا تکلیف این گنج رو معلوم کن...اینم برده زن و شوهر سر به نیستشون کنه
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
مامان حنا جن رو ول کن همون حشرات که ادم با چشم میبیندشون به اندازه کافی ترسناکه...با گوشش میشنیده که جونورا دارن شوهرشو می خورن
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
ستاره خانوم سکوت بچه ها بخاطر اینه دیروز همین بحث مطرع شد و من تو این سالهای پیشکسوتیم تو نی نی سایت اولین بار دیدم این همه کار بر روشن و خاموش یه جا جمع شدند ........سر جمع 300 350 نفر تو تابیک بودند ..........رو این حساب همه دیشب مخشون داغ کرده .........بگرد اون تابیکو بیدا کن .......کلی ارزیابی شده گفته های علیخانی و دارو دسته .به جوابت میرسید ....(خدایا یه نفر رو اگاه کردم )
***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***
من اصلا برنامه ماه عسل و هیچوقت ندیدم و نمی بینم اما این برنامه اش را که در موردش بحث شد برام جالب بود بیشتر هم به خاطر حس کنجکاوی . هر کسی از دید خودش به قضیه نگاه میکنه دلیلی نداره که همه مثل هم به قضیه نکاه کنند و فکر کنند
من اون قسمتی که گفت شوهرش کنارش مرد کلی گریه کردم.... دردناکترین لحظش همون بود خیلی سخته آدم عزیزش کنارش جون بده و نتونه کاری کنه چقدر میتونه قوی باشه
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
خانوم پیشکسوت اینهمه آدم تاپیکای مزخرف و بی معنی ایجاد میکنن هیچی نیست همین که من خواستم سوالمو مطرح کنم...... شما ناراحتی میتونی نیای
نسرین فکر می کرده راسویی چیزی بوده که تیکه های موتور رو می خوره صدای جویدن میاد...اما احسان دیدی چی گفت؟؟ گفت راسو و اینا نبوده بیننده باهوش باشه می فهمه!